Mivel tudom a fényszórót felkapcsolni?
Figyelt kérdés
Kezdő vezető vagyok éjszaka még nem vezettem (tudom kötelező de az oktató szart a szabályokra). Lefényképeztem a kapcsolókat
1. index [link]
2. egyéb lámpa kapcsolók
Egyedül azt tudom, hogy a 2. képen lévő kapcsolót ha teljesen át tekerem az a tompított amivel városon kívül kell menni nappal illetve városban éjszaka. De éjszaka mit kapcsoljak városon kívül?
2013. aug. 12. 12:13
11/11 A kérdező kommentje:
Nem vagyok benne biztos és lehet hülyeséget írok de talán kifelé kell húzni azt a tekerőt és akkor tudod ködlámpát kapcsolni. Szóval fizikailag valahogy kijjebb. De ha nem megy ne erőltesd mert akkor hülyeség amit írtam. Annyira jó átfogó ma egy vizsga, hogy még az ilyeneket se tudjuk sajnos. Nekem lassan 2 éves jogsim lesz, alig tudok valamit ezért nem is vezetek.
2015. márc. 9. 10:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!