Aki 1 év alatt viszonylag sokat autóznak, mennyi megtett km után cseréltek olajat?
Az autómra 1 év/30.000 km a gyári ajánlás. Nekem a 30.000 km nagyon soknak tűnik egy olajjal.
Most 16.000-nél tartok. Cseréjem, vagy ráér még?
Mi egyszer cseréltettünk szervizben olajat. Csak éppen elfelejtette lecserélni a szerelő...
Garanciában ha nem vagy ott a kocsi mellet, még olajat sem cserélnek. Azóta inkább otthon cseréljük magunknak.
Köszönöm a válaszokat. Akkor egy-két héten belül cseréltetem.
Általában meg szoktam várni a cserét. Mivel nem hosszadalmas művelet, addig úgysem tudnék mást csinálni, állok az autó mellett. Előttem szokták felbontani az olajat és az original gyári csomagolásban lévő olajszűrőt.
Lecserélném én is magam, de ez már nem olyan egyszerű mint egy Ladánál hogy kitekerem az olajleeresztőt azt jónapot. Csápos emelővel megemelve a kocsit lehet csak hozzáférni, még az akna is túl keskeny hozzá.
"Mi egyszer cseréltettünk szervizben olajat. Csak éppen elfelejtette lecserélni a szerelő... "
barátnőm nevelőapjánál ugyanez volt egyszer Mazda6.. csak ott a szűrőket "felejtették" el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!