Milyen munkába járós autót választanátok 300eFt környékén?
Rengeteg tesztet elolvastam, böngésztem és a befutók jelen pillanatban:(Szempontok:"megbizhatóság", olcsó alkatrész alacsony fogyasztás
Suzuki Swift
Skoda Felicia( szerintem ennek a legjobb az utastere a legegyszerűbb a mechanikája, és kicsit többaz anyag benne mint a swiftben)
Mitsubishi Colt
Honda Civic
Ui: Kérem szépen apu pénztárcájából autót "vevő" taknyok ne szóljanak hozzá, Nekem nem a diszkóparkolóban feszitős autó kell, csak nem szeretnék busszal járni télen.
Én is a Swift mellett szavazok. Ennyi pénzből már jó állapotút is lehet találni. A fenntartási költsége meg a béka segge alatt van valahol elásva. :)
Arról nem is beszélve, hogy alkatrészhiány ebből sose lesz.
Ha pedig a minél alacsonyabb fogyasztás a célod, akkor az ezressel szerelt változatot ajánlom. 5l alatt tartható, ha nem hajtod.
+1 pont a Citroen Saxonak. Kollégámnak ez volt és ennyiért tényleg egy álomautó. Veri a mezőnyt, magasan. Megbízható és ez valóban keveset fogyaszt városon belül is. De ha nekem nem hiszel, akkor talán neki igen:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!