Mennyire számít ha valaki vesz + órát autó vezetésből?
Biztos vannak olyan autósiskolás/oktatók, ahol a gyakorlottság megszerzésére való hivatkozással így húznak le mindenkit.
Normális esetben, ha megvan a kellő gyakorlatod/tudásod és komolyabb hiba nélkül túléled a vizsgát, akkor simán átmész.
30 órányi rutinnál biztos, hogy számít, bár én 2x buktam, vizsgák előtt vezettem egyet, így jött ki 31 + 3 vizsga összesen. Van aki 40. órára "érik be", de van aki jól megy a 20.nál is, neki mindegy. Egyénfüggő.
Azt a sofőrt mondjuk megnézném akinek a vezetés 30 óra után olyan volt, mint a bicózás...
,,Azt a sofőrt mondjuk megnézném akinek a vezetés 30 óra után olyan volt, mint a bicózás..."
Nem 30. óra után ment így! 54 órát vezettem és kb. az 50. tája felé éreztem, hogy nah most képes vagyok levizsgázni, mert nagyon érzem a kocsit, mikor mit kell tenni, stb. Utána le is vizsgáztam, most már egy másik városban próbálgatom tudásom és azóta is rengeteg új helyzettel találkoztam amiről a tanuló vezetés alatt álmodni se mertem.
A "képes vagyok levizsgázni" olyan rohadt messze van a jól vezetéstől, mint Makó Jeruzsálemtől.
100,000 levezetett km alatt maga Schumacher sem tudott "jól" vezetni. Kizárt dolog.
Az igazán rutinos sofőr meg 2-300e km-nél kezdődik.
Az, hogy átmentél a vizsgán csupán annyit jelent, hogy nem vagy ön és közveszélyes (optimális esetben...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!