250-es mz leműszakiztatása, átíratása, forgalmi, törzskönyv, biztosítás mennyibe kerül?
Persze hogy kell törzskönyv hisz rajta van a név és a cím ... ami ugye változik
Nagyon régi motoroknál van ugy hogy tudtommal nincs törzskönyv,de ott is ha jól tudom a forgalomba helyezés évétől függ
Eredetvizsga pedig azért kell hogy ne legyen lopott, tehát egyezik az a motor ami a papírokban van.
Elméletben ezt az eladónak kellene csinálni, dehát ez Magyarország és az a megszokott ha a vevő csinálja meg.
Akkor ezt még az 1. hozzászólás könyveléséhez csatolnom kell!
55 ezer+eredetvizsga, törzskönyv=70 ezer Ft.
Plussz, ha üres a tank, teletankolom és úgy már 80 ezer FT és még nem is használtam!!
Mi van ha javítanom is kell valamit? Alkatrész árak...stb!!
NEM 70000 huf. Nézd meg amit belinkeltem (átírásost)
A 32ezer ft-ba benne van az új törzskönyv és az eredetiség vizsga is.
Ezért írtam hogy kb 55e huf Összesen
Ha teli kell tankolnod akkor kb csak 7500 huf :)
"Mi van ha javítanom is kell valamit? Alkatrész árak...stb!!"
Maga az alkatrész árakkal nincs baj, inkább az alkatrészek minőségével (utángyártott) :(
Ha megvétel előtt tudod netán h javítani is (hallod, érzed ...)kell rajta valamit alkudj, és nézd meg melyik alkatrész mennyibe kerül
Amúgy megértelek ezért is írtam első kommentembe hogy kb az mz árához képest még kb. felét rá kell költeni a papírmunkákra, sajnos(hogy ennyit)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!