Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mennyit ér egy Mazda 6?

Afrika kérdése:

Mennyit ér egy Mazda 6?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

El szeretném adni a Mazda 6-osom de nem igazán tudom mennyit ér.. Elég nagy a szórás a hirdetések között..:)

Szóval ez egy 2006/8 évjáratú EVO3 sport 2.0 diesel. Kulcs nélküli indítás, Bose hang satöbbi.. Összesen 144.900 Km-van benne..

Újonnan vettem és végig Mazda szervízbe hordtam úgyhogy megvan az összes elvégzett munkafolyamat róla.

Mit gondoltok mennyi a reális ára?

A válaszokat előre is köszönöm!

2013. aug. 10. 12:42
 1/3 M@x válasza:
41%

Nekik sok malacuk van, ha gondolod köss alkut:)

http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ker..

2013. aug. 10. 13:09
 2/3 anonim ***** válasza:

Állapottól függő. Ha rendesen volt szervizelve, akkor gépészetileg biztos rendben van. Viszont faramuci módon a legtöbb vevőt a külsőségek érdeklik (mint ahogy minden más területen is így vannak ezzel az emberek), ezért ha makulátlan a külső állapota, sehol egy horpadás (maximum 1-2 alig látható belefér) és a beltér is szép (nincs összekaristolva, szétkopva, leöntve, néhány karc itt is belefér, hisz nem új autó), akkor 2 millióért simán mehet. A km se igazán sok, első gazdás, magyarországi első vásárlás, ezek mind értéknövelő tényezők. A vezetett szervizkönyv is az, bár ez a Mazdánál magától értetődő (ha végig márkaszervizbe volt hordva), az elektronikus mivolta miatt. Még én is lehettem volna vevő, ha hamarabb jön a kérdés, de már bevásároltam autóból.

Meg szabad kérdezni, hogy mi az új kiszemelt? Ha az is Mazda, akkor meg kellene próbálni beszámíttatni, ha másra nem is, arra jó lenne, hogy az általuk ajánlott árra még 200 ezret rátéve lehetne meghirdetni.

2013. aug. 10. 19:11
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ.. Még nincs igazi kiszemelt.. Mondjuk az új 6-os bizgerálja a fantáziám csak még drágának érzem.. Lehet elviszem a hétvégén szalonba és megkérdem mit adnának érte..
2013. aug. 22. 16:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!