Miért nincs az új Suzuki SX4-eken hátul a 4x4 jelzés, mint a régebbieken, már az összkerékhajtásúaknál?
Amikor valaki besétál bármilyen autószalonba, hogy új autót vegyen, saját maga választhatja ki, hogy mi legyen benne, illetve RAJTA. Az ilyesmit például úgy hívják "Típusfelirat elhagyása a csomagtér fedélen".
Ez 0 forintos felszereltség, vagy kéred vagy nem, ingyen van, de sokan nem kérik.
Ha belegondolok, én vennék egy új autót, én se kérném, hogy rá legyen írva, minek. Hogy a mögöttem lévő tudja, hogy milyen gizda autóm van? Nem neki veszem, nem miatta veszem, hanem magamnak és magam miatt.
Nekem is olyan autóm van amin nincs rajta ez a cucc, mert nem kell. Sokkal jobban néz ki nélküle, max az embléma legyen azt kész! Mondjuk néhány autónál jól néz ki a típus felirat is, mint pl. Passat, Golf, SuperB, de tovább ott se mennék, nem kérném a jelölést, hogy mekkora motor van benne, meg hány kerék hajtású.
Mert mi a fenének.
Pl. Mercin az égvilágon semmit nem írnék rá. Minek? Legyen ott pl. egy CLK felirat? Vagy egy S betű? Néha persze jól néz ki, pl. S500, de pl. S63-nál már nincs szükség, annál úgyis ott az AMG optika, látszik, hogy komoly autó.
Az SX4 is ilyen. A 4 kerékmeghajtású esetében optikailag is felfedezhető eltérés a sima verzióval.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!