Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Suzuki Ignis pollenszűrője...

Sinead kérdése:

Suzuki Ignis pollenszűrője merre található?

Figyelt kérdés
8 éves lesz lassan, de szerintem még soha nem volt cserélve benne, emiatt van gondolom marha büdös benne ha áll az autó egy fél napig is akár.
2013. aug. 8. 15:49
 1/9 anonim ***** válasza:

igniszem nem volt még, de a többi szuziban a kesztyűtartót kellett ügyesen kiemelni, és mögötte ott a pollenszűrő...

baromi büdös tud lenni, és gátolja is a szellőzést...

a kesztyűtartót kihajtod, óvatosan összehúzva kiakasztod..macerás, de menni fog...jó erős lámpával előbb nézd meg mit-hol kell..

2013. aug. 8. 16:06
 2/9 A kérdező kommentje:
A kesztyűtartóig már eljutottam, csak nem láttam mögötte a szűrőt. Tovább nem mertem bontani, de egy óra múlva megnézem részletesen, nem sietve is. A Corsámban már megtaláltam, arra is ráférne a csere, de az nem olyan vészes, ott a motortérben, a szélvédő utáni műanyag burkolat alatt volt.
2013. aug. 8. 16:45
 3/9 anonim ***** válasza:
2013. aug. 8. 18:31
 4/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm, utolsó a Te linkedet találtam meg egy órája, és meg is találtam pár perc alatt. Kipucoltam egyelőre, körülbelül annyi por volt benne, mint amennyit egy heti porszívózás összeszed, plusz még pár döglött pók. Nemsokára beszerzek egy újat. Ment a zöld!
2013. aug. 8. 20:03
 5/9 A kérdező kommentje:
Egyébként 2008 08 dátum volt rajta, úgyhogy már megérett a cserére.
2013. aug. 8. 20:04
 6/9 anonim ***** válasza:
De akkor megvan a megoldás, nem?
2013. aug. 8. 20:38
 7/9 A kérdező kommentje:
Igen, köszönöm.
2013. aug. 8. 20:44
 8/9 anonim ***** válasza:
Nincs mit, örülök hogy segíthettem.
2013. aug. 8. 20:47
 9/9 anonim ***** válasza:
Amúgy a pollenszűrőt (és a légszűrőt is) érdemes az olajcsere időpontjában cserélni. Elvileg ezeket ritkábban kell, de egy olajcsere ciklus (15000 km) végén már mindkettő fertelmesen tud kinézni. Nem drága tételek, nem érdemes ezen spórolni.
2013. aug. 9. 00:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!