Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen változások vannak most...

Milyen változások vannak most az 50 ccm-nél?

Figyelt kérdés

pl. mi van ezzel a rendszámos dologgal? és mik lesznek még? akkora baromság, hogy csak na, rohadtul felhúztam magam. jövőre megyek jogsira, most akkor anya és apa kocsija után is mindenféle adó, a 2 motor is után adó, na meg akkor az én 50 ccm-esemnél még csak rendszám,a ztán utána még jobban szopatnak a köcsögök, akik csak horkolni járnak a parlamentbe és még pénzt is kapnak érte....

Tehát akkor most mik lesznek 2010-től? vezettek be vmit 2009-ben is?

2009. okt. 26. 19:15
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
egyetértek, tényleg kellene rendszám..
2009. okt. 29. 22:33
 12/16 anonim ***** válasza:
A rendszámmal aza baj hogy faszom se akar egy robogo után is sokezret fizetni.KÖCSÖG G*CI KORMÁNY
2009. okt. 30. 00:10
 13/16 anonim ***** válasza:
Utolsónak: Nem azért akarják beveztni a rendszámot, hogy az amúgy is kereset nélküli 14-15 évesekről lehúzzák a bőrt, hanem azért, hogy azonosítani lehessen.Pl ha balesetet okoz egy robogós elhajt a francba és a másik fél meg pislog,hogy hoppá.Semmi plusz költsége nem lesz.Max átíratás,de azt az 50 ccm-es robogót nem vagyonokért fogják átírni.
2009. okt. 30. 08:13
 14/16 A kérdező kommentje:

ja, elösször csak rendszám, aztán utána átesnek a ló túloldalára: súlyadó, ilyenadó, olyanadó, ilyenvizsga, olyanvizsga....

és amúgy nem értem, minek előremenni??? szabályosan kell közlekedni, ennyi.

2009. okt. 30. 15:28
 15/16 anonim ***** válasza:
8:13-as vagyok. Hidd el nem lesz itt semmi súly adó meg ilyesmi... Annyira aprópénz jönne belőle, hogy abból lehetetlen lopni és így mi értelme?:D Oké szabályosság, mondod ezt te. De ami itt Debrecenbe megy pl... Én pont olyan városrészen lakok ahol sok robogós tizenéves van és némelyik úgy megy a két autó között, hogy 60-70-es tempót tart...Ilyenkor ha lenne rendszámuk szépen rálehetne ereszteni egy sünmobilt igazoltatni vagy trafipaxal bemérni...:)
2009. okt. 30. 15:51
 16/16 anonim ***** válasza:
Sajnos ráfognak terhelni mindenféle adót.Az 100%,meg majd a vizsgáztatás annak is zöldkártya:DKomolyan mondom vicc.Amugy jah van olyan mikor elhajtanak robcsival pl láttam én olyat hogy autossal pofázott jol rárugott az autóra aztán megfordult és elment az egyirányu utcába.Azt a kocsis baszhatta.De akkorsem kell rendszám mert a mai kormányzás megköveteli az adokat.KÖCSÖGÖK
2009. okt. 30. 16:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!