Milyen változások vannak most az 50 ccm-nél?
pl. mi van ezzel a rendszámos dologgal? és mik lesznek még? akkora baromság, hogy csak na, rohadtul felhúztam magam. jövőre megyek jogsira, most akkor anya és apa kocsija után is mindenféle adó, a 2 motor is után adó, na meg akkor az én 50 ccm-esemnél még csak rendszám,a ztán utána még jobban szopatnak a köcsögök, akik csak horkolni járnak a parlamentbe és még pénzt is kapnak érte....
Tehát akkor most mik lesznek 2010-től? vezettek be vmit 2009-ben is?
kedves első válaszoló!
van vmi portál amin össze vannak gyűjtve ezek?
köszi mindenki válaszát, ajánlom is hogy ne legyen rendszámtábla, mert különben húzok ki ebből a basz.ott országból, tele van a tököm
hát én igazából úgy tervezem, hogy most lesz egy derbi sendám, úgy látszik, és meglesz az M kateg.
16 évesen leteszem az A1-et
18 éves koromban már mehetek A-ra is mert megvan a 2 év, és akkor leteszem azt. Nem pedig 18 évesen a korlátozottat. Hiszen ha letehetem a korlátlant, minek a korlátozott :D
várom a további válaszokat :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!