Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen változások vannak most...

Milyen változások vannak most az 50 ccm-nél?

Figyelt kérdés

pl. mi van ezzel a rendszámos dologgal? és mik lesznek még? akkora baromság, hogy csak na, rohadtul felhúztam magam. jövőre megyek jogsira, most akkor anya és apa kocsija után is mindenféle adó, a 2 motor is után adó, na meg akkor az én 50 ccm-esemnél még csak rendszám,a ztán utána még jobban szopatnak a köcsögök, akik csak horkolni járnak a parlamentbe és még pénzt is kapnak érte....

Tehát akkor most mik lesznek 2010-től? vezettek be vmit 2009-ben is?

2009. okt. 26. 19:15
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Nem lesz rendszám. Nézz utána.
2009. okt. 26. 20:52
 2/16 anonim ***** válasza:
Ajánlom is hogy ne legyen,mert legalább a robogommal ami felvan tuningolva 80 cm3-re azzal tudok gyorsan hajtani a városban és tudok menni a buszsávba.Bejönne a rendszám az sz*pás lenne de mint állat.:D
2009. okt. 26. 21:30
 3/16 anonim ***** válasza:
Én nem is tudnám hova rakni, be kellene szereznem egy rendszámtáblatartót.
2009. okt. 27. 14:00
 4/16 A kérdező kommentje:

kedves első válaszoló!

van vmi portál amin össze vannak gyűjtve ezek?

köszi mindenki válaszát, ajánlom is hogy ne legyen rendszámtábla, mert különben húzok ki ebből a basz.ott országból, tele van a tököm

2009. okt. 27. 15:55
 5/16 anonim ***** válasza:
Ugyvaaaaaaan:DAz kéne még hogy robogozás miatt is féljek hogy jön egy 60ezres csekk
2009. okt. 27. 17:56
 6/16 A kérdező kommentje:
hát én mondjuk nem robogózok, mert (nem akrok megsérteni senkit!) az ÉN SZEMSZÖGEMBEN az szart sem ér, mert "csuklótekergetős" motoron tanultam, hát a biciklizés élvezetesebb volt. és késöbb nagymotorra akarok váltani, tehát azért is jó lenne tudni váltani, stb.. jogsira megyek tavasszal, szerencsére már egész jól motorozok, nem lesz sok újdonság.
2009. okt. 28. 08:14
 7/16 A kérdező kommentje:
esetleg még vmit tudnátok mondani? mindent infót szívesen fogadok!
2009. okt. 28. 20:50
 8/16 anonim ***** válasza:
Nos az 50cm3 az valóban nemolyan élvezetes de ha egy 125-ösöd van 50 esként akkor már jobb.Amugy a bringa is jo főleg ha lefele repesztesz.
2009. okt. 29. 12:16
 9/16 A kérdező kommentje:

hát én igazából úgy tervezem, hogy most lesz egy derbi sendám, úgy látszik, és meglesz az M kateg.

16 évesen leteszem az A1-et

18 éves koromban már mehetek A-ra is mert megvan a 2 év, és akkor leteszem azt. Nem pedig 18 évesen a korlátozottat. Hiszen ha letehetem a korlátlant, minek a korlátozott :D

várom a további válaszokat :)

2009. okt. 29. 12:23
 10/16 anonim ***** válasza:
Szerintem meg kellene az a rendszám robogóra mert annyi nyomorék van...(tisztelet a kivételnek) Ma is mentem kocsival és majdnem átmentem egy 14 éves taknyon mert a nyomorult a kresz szót még szerintem nem is hallotta:D
2009. okt. 29. 17:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!