Simson túlmelegedés?
Van egy S51n es motorom. tegnap kihívott a haverom motorozni(mivel megjött a jogsim). Elindultunk, tőle a tóhoz. mentünk mentünk, és egyszer csak megállt, köhögve.
gyertyát kivettem és hagytam hűlni.(Azért gondolok a túlmelegedésre, mert tegnap rengeteget mentem vele+ a nagy meleg is) Nagy nehezen beindult. (kisseb gyertya hézag) mentünk tovább leálltunk egy kicsit. És utána megint nem bírtam elindulni. Mikor a haverom betolt (sok pihenés után) mentünk újra. most egy hosszabb utat tettünk meg, de eleinte durrogott néha a kipufogó. úgy döntöttünk hogy haza megyünk. és azóta nem merek messzire elmenni. Mit tudok ellene tenni? ja és aznap tankoltam. Keverék lehet rossz?
Ne magas hőértékűt tegyél bele mert ez egy bazi nagy tévhit hogy a magasAz azt jelzi hogy magas hőmérsékleten ég le rólla a dzsuva. Alacsony hőértékűt tegyél bele.
Én is így szívtam vagy 6 évig mire véletlen ezen kérdésnek komolyabban utánnanéztem. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!