20 éves érettségi találkozón nektek nem lenne kellemetlen egy ilyennel megjelenni?
Most tartottuk és volt osztálytársam, egész éjszaka az autóról beszélt, hogy mekkora álma vált valóra ezzel. Miért jobb mint a mai autók stb. Persze nem szóltam rá semmit.
Ha 39 évesen ilyen kocsim lenne, én inkább taxival jöttem volna.
Nem a konkrét autó, de erről van szó:
Szerintetek is égő ennyi idősen?
Ezek után kíváncsi lennék a te kocsidra, bunkó.
A mai szappantartóknál pedig én is szívesen választanék egy ilyet, mert ebben legalább még megvan az anyag, és nem rohad le 10 évesen.
Nem, nem a 3-as Golf az égő, az viszont furcsa, hogy egész este a kocsiról beszélt. 39 évesen már legtöbbször más dolgok vannak a központban, esetleg nagyobb álmok.
20 éves érettségi találkozóra (bár még csak a tizedik lesz aktuális) én biztosan nem autóval mennék - hát ki fog helyettem inni a bandával, akikkel még mindig rendesen tartjuk a kapcsolatot? :P
Miért lenne égő?
Valakinek még ilyen sincs. Egyébként meg lehet hogy tellene neki újabbra de neki ez tökéletesen megfelel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!