Ki volt a hibás?
Mentem egy javítás alatt lévő útszakaszon, ahol az egyik oldal le volt zárva. Láttam egy autót amiről azt hittem, hogy parkol, mert 2 kereke lent volt az út mellett és nem láttam, hogy ott lámpa van és arra várt. Balról kikerültem és már csak mikor mellette vtam akkor ismertem fel a helyzetet és épp piros-sárga volt ezért mentem tovább. Egy mögöttem lévő autó is elkezdte kikerülni, de az végül vissza ment.
Kérdés: Mivel a kocsitól nem látszott a lámpa és úgy nézett ki mint aki az út szélén áll, ki a hibás 3munk közül?
Ahogy olvasom nem történt semmiféle incidens, tehát nem értem miért kellene hibást keresni. Így alakult. Lehet a másik autós pont a parkolás után akart elindulni, Te nem tudtad, hogy menni akar, ezért kerülted. Szerencséd, hogy váltott a lámpa.
Nincs ezzel gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!