Volt már akinek letelt a jogsi megcsinálási ideje?
Én most buszból vagyok így. Augusztusban jár le a 2 év. És ha a földhöz verem magam akkor sem tudom még a felét sem összekaparni vagy kölcsönkérni. Az elmúlt időben nem buliztam, hanem nagyon rossz helyzetbe kerültem, és csak mostanáig jutottam odáig, hogy tartozásaim ne legyenek. De ha nem mentem volna el a KRESZ vizsgára, ami "sajnos" sikerült, akkor bármennyi évig várhatnék.
De honnan jött az hogy engedékenyebbek?
Kik?
Újra beiratkozol egy tanfolyamra, majd elmész KRESZ-re, és minden úgy működik, mintha életedben először lennél ott.
Nekem egyik ismerősöm volt így, hogy lejárt neki.
meglett a kresz, vezetett egy kicsit, pénz gondok miatt nem tudta folytatni, amikor folytatni kezdte újra, akkor a csalájában történt egy haláleset(édesanyja), majd mikor volt vissza két hónapja kb, akkor csinálta volna, pénze is volt, csak eltörte a lábát, a 6 hét gipsz után meg már nem tudta befelyezni.
elég cifra történet, de sajnos megesett vele.
de azóta megcsinálta, kb 4 hónap alatt.
"Arra gondoltam hogy a vizsgabiztos látja-e hogy nem sok van vissza a 2 évből és könnyebben veszi-e a dolgot, magyarul átenged."
NEM!!
Ha most a vizsgaidőszak utolsó napjában mész vizsgázni, akkor sem fog a tanár átengedni, mert pl. nincs már lehetőséged UV-zni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!