Felcsavarozható antennaszárak között van lényeges műszaki különbség?
Az autómhoz egy gyári antennaszár 7-8 eFt-ba kerül.
Kinézetre teljesen ugyan olyan univerzális szár, szinte bármelyik hipermarketben kapható 1000 Ft körüli áron.
Műszakilag van akkora különbség a kettő között hogy indokolt az ekkora árkülönbség? Vagy ugyan olyan jó az olcsóbb is?
Köszönöm a válaszokat.
Az autómat használtan vettem és már nem gyári antenna van rajta. A gyári az a fekete gumiszerű anyaggal bevont antenna. Ez meg sokkal rövidebb fényes fém bot. Ez nem tetszik annyira, ezért gondoltam hogy felrakok egy gyári vagy ahhoz hasonló feketét.
Vétel ezzel is van. Legalábbis városban. Városon kívül azért el-elmegy a hang. Nem tudom ez normális-e...
De ha leveszem ezt az antennát városban akkor is szól a rádió. Sőt az autóban van beépített gyári GPS. Annak is kifogástalan a vétele. Bár abban nem vagyok biztos, hogy annak a jelét is erről veszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!