Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Kinek mi a véleménye az...

Kinek mi a véleménye az 50ccm-is endurorol és supermotorol?

Figyelt kérdés

Ezzel nem a simsonra gondolok:D

(aprilia,derbi,yamaha,beta,rieju)

Milyen terepen használva?

-Teljesítmény

-Fogyasztás

-Kényelmesség

Érdemes ezeket a motrokat ujjonan vásárolni hoszabb távra gondolkodva?

2009. okt. 25. 11:06
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:

19:39-es vagyok

kösz a tudásbővítést :) és én nem újjal kezdem. 2 éve apa kapott motor 2,5 millióért, ezen a tavasszal anyu, 2 millióért, és mind a ketten azt mondják, hogy ha "újrakezdhetnék" nem újat vennének, mert tul. képpen, minek is új motor?? Egy használt, akár 10 éves, vagy több éves motor is lehet ugyan olyan jó, vagy még jobb is! Van szervizes ismerős, max 50-ből megcsinálja és kész is, olyan mint az új. Én apriliából és derbiből is használtat néztem. Mert mondjuk megvesszük 120e-ért, biztos lesz bent vmi át.baszás, vmi nem lesz jó, de a szervízbe megcsinálják. De ezentúl a dt-ket is majd figyelem :)

2009. okt. 26. 07:31
 22/28 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

A válaszok alapján ugy vettem le ,hogy 50essel jobbal járok,és nem ujjal hanem használttal!

Ezáltal következendő kérdésem hogy aprilia,yamaha, márkaszervízben lehet e venni 1éves körül (1000-1400km) ami szinte csak be van járatba. Ha igen ezekhez milyen áron fogok tudni hozzájutni?

2009. okt. 26. 11:02
 23/28 anonim ***** válasza:

szerintem az ilyen motorokat kéz alól lehet inkább megvenni, de van elvétve 1-2 amit szalonba adnak.

hasznaltauto.hu-n van fent jó sok motor, nézz körül ott :) én is ott találtam meg mostani "paripám" :D

2009. okt. 26. 18:23
 24/28 anonim ***** válasza:
megint én vagyok, akinek bővítetted a tudását :) a derbi senda használtan 300e, 2 is van, egy 2007-es és egy 2006-os. csak hogy tisztába legyél vele, úgy nagyjából
2009. okt. 26. 18:28
 25/28 anonim ***** válasza:
apriliát vagy yamahát ajánlanék derbit nem annyira, márkakereskedésben nem nagyon szoktak ilyen darabok lenni mivel elég kevés fogy belőlük ezért raktáron sem marad sok amit kiárúsíthatnának
2009. okt. 26. 20:35
 26/28 A kérdező kommentje:
Valószinüleg 50-es yamahám vagy apriliám lesz:) Köszönöm a segitségeket
2009. okt. 26. 20:45
 27/28 anonim ***** válasza:

aprilia rx 50!

rövid teszt:

2 rx-et próbáltam eddig életembe, enyémet és ismerősömét. enyém 1998as, ismerősömé 2004es.

1998:

160e-ért vettem másfél éve, nem a legszebb állapotba, de motorikusan hibátlan, fél éve csináltattam idom és vázfestést ( 35e volt összesen ) utánna volt aki megkérdezte hogy új motor?! terepen nem teljesít rosszul, földúton kiválló! aszfalton városba tökéletes, hosszabb utakon a sebesség az nem a legjobb, de élvezetesen lehet vele motorozni ( 100-110-et megy), fogyasztása átlagban 4 liter, de ha húzod neki folyamatosan akkor megeszi a 7-8litert is.

2004:

350e-ért vette ismerősöm, az előző tulaj kinyírta a gépet, kapásból + 300e-et rákellett neki költeni, 70es top henger van rajta, ez gyorsan kinyírta a főtengelyt, később egyidőben a kuplungot és a váltót is. földúton ez a motor rosszabbul teljesít, rosszul pörög neki, keményebb terepen már megse próbálta, végsebessége 120-130km/h a tuning miatt, de nem ajánlatos mert gyorsan tönkrecseszi a motort, főleg a kis ccm miatt. fogyasztása másfél / 2 literrel több az alap 50eseknnél.

mind2 motorra jellemző:

kényelmessége az 150-200km-ig (pihenő nélkül) kényelmes, utánna már elkezd zsibbadni a hátsód, télen egyáltalán nem szabad neki húzni mert nagyongyorsan csapágyas lesz ( ezt énis megtapasztaltam már sajnos, 60e-be került a hülyeségem), 12-13e-ig pörögnek ezek a gépek, gyorsulásuk elég kellemes, jól értelmezhető egyszerű műszerfal van, a fékek nagyon erősek, teleszkópok jól bírják a terepet is, és végül a megjelenésük sem utolsó. egyikünk sem bánta meg hogy ezeket választottuk.

ha lenne még kérdésed akkor itt nyugodtan felteheted, vagy írj privátot.

2009. nov. 19. 17:58
 28/28 anonim válasza:
jó hogy ne 9v-os elemmel működtetsz egy talicskát:D
2011. febr. 1. 20:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!