Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Kinek mi a véleménye az...

Kinek mi a véleménye az 50ccm-is endurorol és supermotorol?

Figyelt kérdés

Ezzel nem a simsonra gondolok:D

(aprilia,derbi,yamaha,beta,rieju)

Milyen terepen használva?

-Teljesítmény

-Fogyasztás

-Kényelmesség

Érdemes ezeket a motrokat ujjonan vásárolni hoszabb távra gondolkodva?

2009. okt. 25. 11:06
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
Szerintem 14 évesen kezdésnek nem lenne jó vállasztás egy 125 ös dt. Elég nehéz az meg erős is. Ajánlanék egy LC2-es dt-t vagy R2-es MTX-et. Ki lehet fogni 10-15 kmes darbaokat 150-160 ezrekért, és sokkal többet érnek mint a mákdarálók. Sokkal nyomatékosabbak, és van bennük anyag legalább. Tanuló motornak újat nem érdemes venni szerintem, legalábbis ha egyszer vmit elb@szol, és tk-s lessz az 500 ezres motor, akkor az szopás. Egy 80as 15 LE ha jól tudom, de egy kipuff rendszerrel még ezt is lehet növelni kicsit. Ezzel meg lehet tanulni motorozni rendesen. Amúgy merre laksz? Ha a közelben, mehetnénk majd együtt motorozni. Itt az msn-em, ha gondolod vegyél fel. fztdk@hotmail.com Szia! 15f
2009. okt. 25. 16:00
 12/28 anonim ***** válasza:
nekem 2006os 50es DT-m van és tanuló motornak sztem tökéletes,éppen eladó, ha gondolod írj privátot és beszélhetünk, még ha csak kipróbálni is szeretnéd
2009. okt. 25. 16:50
 13/28 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Utolsó:

És hogy voltál(hisz megválni készült tőlle) megelégedve a (kicsikével)..?:D Sérülésmentes állapotban van? Mennyiért árulod?:D

2009. okt. 25. 17:01
 14/28 anonim ***** válasza:

én leveleztem egy kereskedővel, árajánlatot kértem két motorral:

aprilia rx 700e

derbi senda 600e

és van egy használt senda is, 300e-ért teljesen javítva

és nekem is 50 ccm-es enduróm lesz tavasszal!

2009. okt. 25. 19:39
 15/28 A kérdező kommentje:

Hogy a tudásod bővüljön:

Yamaha dt : 750e

Saját véleményem szerint az aprilia a nekem leg testhezállóbb!

Te ujjonann fogod vásárolni a kicsikédet?:D

2009. okt. 25. 19:42
 16/28 anonim ***** válasza:

vehetsz 125öst, de ha a rendőr rájön hogy nagyobbat vezetsz mint amire a jogsid enged akkor pápá jogsi és még egy finom kis bírságot is kapsz (már ha utcán is használod) terepen ez nem gond. engem 3szor állítottak le a rendőrök mert nem hitték el hogy 50es a gépem mert a hangja sem olyan.. (jah és, bántja a lelkemet: nem az 50es motorok a mákdarálók, hanem a robogók!)

ja, és aki TUD motorozni az egy 50essel is lazán elmegy akár crosspályán is, mert ha értesz ahhoz hogy hozd ki az erőt a kisebből akkor az sokkal nagyobb dolog minthogy pusztán arra hagyatkozol hogy 125ös a motor (és a motor nem 125től kezdődik.. hanem afölött, ha már itt tartunk..)

persze aki megteheti hogy nagyobbat vezet, az már fikázza a kisebbet.. jellemző

2009. okt. 25. 21:24
 17/28 A kérdező kommentje:

Uton is szeretném használni! Rendörek pedig vannak ugyhogy baj is van.:S

Azal pedig hogy 50esböl is sokk mindent ki lehet hozni, nagy lépést adtál az 50esek felé:)

Köszönöm a válaszokat:)

2009. okt. 25. 21:39
 18/28 anonim ***** válasza:
16:50es vok mikor megvettem volt pár baja, de meg lett szerelve, 90%os gumi van rajta, egy két apró karc de hát az mindegyik motoron van, 290irányrába adnám el (fekete/zöld színű)
2009. okt. 25. 22:36
 19/28 anonim ***** válasza:
Ha van sisak,jogsi,biztosítás,világítás akor nemfog kötekedni .A 125 dt nek a gyári kipufogójával sokkal halkabb mint egy simson.Ez tapasztalat már mind kettő volt.Szerintem ha veszel egy rendszámos 125 őst akor iratsd át a nevedre ( mint egy kocsit ) és idéglenesen vonatsd ki a forgalomból de ha lesz rá jogsid vissza tudod helyeztetni simán.Leszeded a rendszámot és kész ( aszem le is kell adni ).A hengerbe bevan ütve hogy 125 ezt valahogy eltakarod ( mi egy vékony kis lemez készitetünk fúrva lett rá egy luk és a csavar mögé volt erősitve) igy nem látja a zsaru .Ha kérdi hol a köbcenti felirat mond neki nemtudod kerese meg.Valaki írta hogy a 125 dt sok lesz.Én 1 év simsonozás útán ültem fel a 25 dt re és az elején erős volt de megszoktam .Ja és ha bejön a rendszámozás nincs gond mert igy eltudod adni jó áron.Én a te helyedben csak dt-t vennék semmi mást.Én nem vagyok kezdő ha tehetném 500 ezer ft ér KTM exc 125 ős versenyendurot vennék de ez neked sok és szervizigényes is .
2009. okt. 25. 23:45
 20/28 anonim ***** válasza:

23:45.. az eleje nem teljesen igaz, engem konkrétan a kanyarodósáv közepén az autójából kipattanó rendőr parancsolt megállásra merthogy nagytestű a motorom és nemhiszi el hogy 50es.. volt sisak, jogsi, biztosítás, adásvételi, csizma, napszemüveg, TAjkártya amit akarsz akkor sem érdekelte, csak az hogy tényleg 50es-e. nekem meg bele van írva hogy 49,9 és agyő.. inkább várok tavaszig a 125ösre de nem kockáztatom a jogsim.

és még mindig azon a véleményen vagyok hogy aki képes rá hogy előhozza és használja az erejét az 50es motornak az nem unja meg olyan korán (kivéve a robogót, azzal egyszer is elég menni.. :))

2009. okt. 26. 00:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!