Kinek mi a véleménye az 50ccm-is endurorol és supermotorol?
Ezzel nem a simsonra gondolok:D
(aprilia,derbi,yamaha,beta,rieju)
Milyen terepen használva?
-Teljesítmény
-Fogyasztás
-Kényelmesség
Érdemes ezeket a motrokat ujjonan vásárolni hoszabb távra gondolkodva?
Köszönöm a válaszokat!
Utolsó:
És hogy voltál(hisz megválni készült tőlle) megelégedve a (kicsikével)..?:D Sérülésmentes állapotban van? Mennyiért árulod?:D
én leveleztem egy kereskedővel, árajánlatot kértem két motorral:
aprilia rx 700e
derbi senda 600e
és van egy használt senda is, 300e-ért teljesen javítva
és nekem is 50 ccm-es enduróm lesz tavasszal!
Hogy a tudásod bővüljön:
Yamaha dt : 750e
Saját véleményem szerint az aprilia a nekem leg testhezállóbb!
Te ujjonann fogod vásárolni a kicsikédet?:D
vehetsz 125öst, de ha a rendőr rájön hogy nagyobbat vezetsz mint amire a jogsid enged akkor pápá jogsi és még egy finom kis bírságot is kapsz (már ha utcán is használod) terepen ez nem gond. engem 3szor állítottak le a rendőrök mert nem hitték el hogy 50es a gépem mert a hangja sem olyan.. (jah és, bántja a lelkemet: nem az 50es motorok a mákdarálók, hanem a robogók!)
ja, és aki TUD motorozni az egy 50essel is lazán elmegy akár crosspályán is, mert ha értesz ahhoz hogy hozd ki az erőt a kisebből akkor az sokkal nagyobb dolog minthogy pusztán arra hagyatkozol hogy 125ös a motor (és a motor nem 125től kezdődik.. hanem afölött, ha már itt tartunk..)
persze aki megteheti hogy nagyobbat vezet, az már fikázza a kisebbet.. jellemző
Uton is szeretném használni! Rendörek pedig vannak ugyhogy baj is van.:S
Azal pedig hogy 50esböl is sokk mindent ki lehet hozni, nagy lépést adtál az 50esek felé:)
Köszönöm a válaszokat:)
23:45.. az eleje nem teljesen igaz, engem konkrétan a kanyarodósáv közepén az autójából kipattanó rendőr parancsolt megállásra merthogy nagytestű a motorom és nemhiszi el hogy 50es.. volt sisak, jogsi, biztosítás, adásvételi, csizma, napszemüveg, TAjkártya amit akarsz akkor sem érdekelte, csak az hogy tényleg 50es-e. nekem meg bele van írva hogy 49,9 és agyő.. inkább várok tavaszig a 125ösre de nem kockáztatom a jogsim.
és még mindig azon a véleményen vagyok hogy aki képes rá hogy előhozza és használja az erejét az 50es motornak az nem unja meg olyan korán (kivéve a robogót, azzal egyszer is elég menni.. :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!