Szerintetek átmegyek a kreszvizsgán?
Figyelt kérdés
Nagyon görcsölök rajta,igazából tudom is,meg nem is,a gyakorlóprogramban sokszor megbuktam,de 3 pontokon múlt,de mikor átmentem,akkor több lett,mint 65... egyszer lett csak pont 65,előtte volt 67..
És a 67 pont új kérdéseknél volt.
Mit tegyek,hogy ne görcsöljek ennyire rajta?Sosem buktam meg sehol és világkatasztrófaként fogom megélni,ha megbukok pont itt.Szégyen is lesz,mert elvileg jövőre érettségizni akarok!
2013. aug. 3. 13:18
11/17 anonim válasza:
Én holnap vizsgázom, egy héttel ezelőtt még nekem is több bukás volt mint siker, aztán minden nap, kb. 10x megcsináltam a vizsgaszimulációt, és az arány egyre csak javult, ma, a vizsga előtti napon ott tartok, hogy eddig 9/9 sikeres vizsga, szóval a gyakorlást csak ajánlani tudom neked!! Egyébként én is jövőre érettségizem, de ha egy vizsgára helyesen, lelkiismeretesen felkészülsz, nem érhet meglepetés. :)
12/17 anonim válasza:
Na akkor én is lejelentkezem. Én is jövőre érettségizek és 1.jén volt a kresz vizsgám. Én előtte való 2 nap készültem fel rá. Megtanultam amit kell, aztán előtte való nap csináltam 5 tesztet. Abból mind az 5 sikeres lett, abból egy 69 pontos, a többi 70 fölött. A vizsgám is 69 pontos lett. A neten utána tudsz nézni annak amit nem értesz, meg itt is megkérdezheted és simán lehetséges. Sok sikert hozzá :)
13/17 A kérdező kommentje:
Megírom majd szerda délután vagy este,hogy mi történt.Addig meg már nem jelentkezek.(babonás vagyok kicsit)
2013. aug. 5. 16:15
14/17 anonim válasza:
[link] ezeket a kérdéseket memorizálgasd, ezek közül nem egy kérdéssel találkoztam ma. :)
15/17 anonim válasza:
Na gondolom megbuktál és nem mered ideírni. Nincs ezzel semmi gond, csak a pótvizsgára való felkészülésre adj magadnak 2 napnál többet.
16/17 A kérdező kommentje:
Ide merem írni.Megbuktam.1 hetem van a felkészülésre.64 ponttal húztak meg.Augusztus 14.-én lesz a következő vizsgám.Most olvastam ma már a könyvet,újra az egészet a 72.oldalig.Aztán ma már csináltam 1 tesztet is,amin tévedtem jópárszor,de ez még nem azt jelenti,hogy nem sikerülhet következőre.
2013. aug. 8. 18:55
17/17 A kérdező kommentje:
Másodjára 67 ponttal ÁTMENTEM.:D
2013. aug. 14. 21:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!