Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » 21 éves vagyok, miért gáz ha...

21 éves vagyok, miért gáz ha chopperrel mászkálok?

Figyelt kérdés

Többen is mondják hogy miért nem sportmotort vettem, vagy valami túrát, mert hogy a fiatalokhoz abszolut nem illik a chopper. Egy XV 535-öm van és persze szivesen mászkálnék sportmocikkal is, de nekem ez sokkal jobban bejön.

Nektek mi a véleményetek?

2013. aug. 2. 13:38
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Azon motorozz amin élvezed a motorozást. Többi nem számít.
2013. aug. 2. 13:41
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Senkinek se szóltam még ideáig hogy figyelj miért nem adod el, és veszel normális motort

Mindenki olyanra ül amire akar, akkor se néznélek le ha Boss Hoss-al mennél

Engem meg azért piszkálnak hogy kis hülye gyorsaságival, most döntsem el hogy utálatból vagy irigységből mondják?

27/f

2013. aug. 2. 13:43
 3/9 anonim ***** válasza:
Neked kell, hogy tetsszen nem másnak
2013. aug. 2. 13:43
 4/9 anonim ***** válasza:
Ha neked tetszik és jól érzed magad rajta akkor nincs miről beszélni :)
2013. aug. 2. 14:49
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Én 15 évesen egy 50ccm-es mini chopperrel motorozgattam, és baromira nem éreztem gáznak. Most már van egy speed bikeom, és mellette egy chopperem is. Előbbit a magányos száguldozáshoz, utóbbit a barátnős élménymotorozáshoz használom. Mindkét táborból vannak barátaim, de még soha nem b*szogattak, hogy döntsem már el, hogy most akkor hova tartozom. Hidd el nem te vagy a gáz, mert choppert hajtasz, hanem azok akik ezt szóvá teszik.
2013. aug. 2. 17:32
 6/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Senki nem tudna lebeszélni róla, Habár szivesen elnézegetném a garázsomba, hogy mindenféle fajtából van legalább egy. :) :) De ezt is nehezen tudtam összehozni. :) :) Ráadásul az motorozásért motorozok, nem másokért.. :) Csak kíváncsi voltam, mert kicsit frusztrált a dolog, és hogy névtelenek mit szólnak az egészhez.
2013. aug. 2. 18:23
 7/9 anonim ***** válasza:

Azért mondják mert az az átlagos hogy: Fiatalaok: speed vagy supermoto, 45+: chopper, cruiser

Nem kell mindenkinek sportmotorral szaladgálni. Ha te a nyugis krúzolást szereted és ettől vagy boldog akkor folytasd tovább a chopperezést. :D

2013. aug. 2. 18:56
 8/9 A kérdező kommentje:
Így, így .. !! ;)
2013. aug. 2. 20:01
 9/9 anonim ***** válasza:

Aki szerint ez gáz, annak a gondolkodása gáz szerintem :)

Nekem speciel cruiserem van, mert első motornak könnyűt és telitalpast akartam s 163 centisen ez nem olyan egyszerű. Amúgyis kedvelem a cruisereket. Szegényke terhelt, mert nemcsak apró, de koreai is, amúgy igencsak megbízható jószág, a múltkor a Honda szalon szervizese lekeewayezte, nem mosolyogtam, de ha azt tettem volna, az se lett volna őszinte... De eltértem. Amúgy 32-33 évesen vettem, de csak mert addig nem volt lehetőségem még motorra se... Kicsit sem érdekel, ki mit gondol.

Ami szerintem a gáz, illetve én nem így nevezem, csak nem tudom becsülni azokat a mocikísérleteket: azokat a pici, kiherélt kipufogójú p*csköszörűket, amik 30-nál már úgy ordítva vinnyognak (elég rondán és rohadt hangosan), mintha különösen kegyetlen erőszakot tennének rajtuk. Na, azok elég szánalmasak lennének, ha nem büntetnének annyira, hogy az emberből kiöljék a szánalmat. Tegnap belefutottunk egybe, elég közelről, majdnem megrepedt a dobhártyám és az audio szépérzékem, még regenerálódnom kell.

2013. aug. 3. 15:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!