21 éves vagyok, miért gáz ha chopperrel mászkálok?
Többen is mondják hogy miért nem sportmotort vettem, vagy valami túrát, mert hogy a fiatalokhoz abszolut nem illik a chopper. Egy XV 535-öm van és persze szivesen mászkálnék sportmocikkal is, de nekem ez sokkal jobban bejön.
Nektek mi a véleményetek?
Senkinek se szóltam még ideáig hogy figyelj miért nem adod el, és veszel normális motort
Mindenki olyanra ül amire akar, akkor se néznélek le ha Boss Hoss-al mennél
Engem meg azért piszkálnak hogy kis hülye gyorsaságival, most döntsem el hogy utálatból vagy irigységből mondják?
27/f
Azért mondják mert az az átlagos hogy: Fiatalaok: speed vagy supermoto, 45+: chopper, cruiser
Nem kell mindenkinek sportmotorral szaladgálni. Ha te a nyugis krúzolást szereted és ettől vagy boldog akkor folytasd tovább a chopperezést. :D
Aki szerint ez gáz, annak a gondolkodása gáz szerintem :)
Nekem speciel cruiserem van, mert első motornak könnyűt és telitalpast akartam s 163 centisen ez nem olyan egyszerű. Amúgyis kedvelem a cruisereket. Szegényke terhelt, mert nemcsak apró, de koreai is, amúgy igencsak megbízható jószág, a múltkor a Honda szalon szervizese lekeewayezte, nem mosolyogtam, de ha azt tettem volna, az se lett volna őszinte... De eltértem. Amúgy 32-33 évesen vettem, de csak mert addig nem volt lehetőségem még motorra se... Kicsit sem érdekel, ki mit gondol.
Ami szerintem a gáz, illetve én nem így nevezem, csak nem tudom becsülni azokat a mocikísérleteket: azokat a pici, kiherélt kipufogójú p*csköszörűket, amik 30-nál már úgy ordítva vinnyognak (elég rondán és rohadt hangosan), mintha különösen kegyetlen erőszakot tennének rajtuk. Na, azok elég szánalmasak lennének, ha nem büntetnének annyira, hogy az emberből kiöljék a szánalmat. Tegnap belefutottunk egybe, elég közelről, majdnem megrepedt a dobhártyám és az audio szépérzékem, még regenerálódnom kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!