Mennyi idő alatt gyorsul az autód 100km/h-ra?
Suzukis vagyok: Mi a halál van?? Ki szólt le kit?? A kérdésre válaszoltam... nem szóltam semmit. Örülnél te a bömössel ha lenne egy swifted... Azt imádom h akkora pofátok van.. Multkor is odaáll a BMW-s (320) hülyegyerek mellém és elkezdi nyomni neki. Nézek át hát veled mi van?? Barátnőm is néz át. Mondom a bnőmnek gyorsuljam le? Mondja bnőm ne hagyd a francba. Én is azért picit túráztattam sárgánál a fél hátsó gumiját ott hagyta én meg szépen elindultam nagypapás tempóban.
28/f
Sok köcsög irigy van:D
Multkor apa 170lovas passatjával alig birtunk egy régi swift sedannal pedig látszatra semmi tuning még a kipufogo is kicsike volt és egy full debil ült benne..
NAmost létezik hogy ilyen erős legyen egy gyári 2000 körüli évjáratú swift?8mp alatt 100on?vagy megvolt faragva?Igaz a fordulatszáma a magasba volt és egy hajszállal mi nyertünk.De apa mondta hogy nem gondolja hogy ez felveszi velünkj a versenyt mondom hát ugynézki:D
Nos viszont volt egy yamaha chopperünk 1900cm3 azzal otthagytuk az audi tts-t is:D,pedig chopperről vanszo
Sima hétköznapi szarnak nézett ki:D
De az uj swift az tetszik,csak kifogásolom a töréstesztjét...Rendesen törnek:D
Dehát ha ugytörik hogy szarrá akkor már ugyis mindegy
Nem tudom, sose érdekelt.
Odalépek 1800 as fordulatnál, feléled a turbónyomás és forgatja le a gumit, és még nincs is rajta nagy turbó :D
Alatta meg ketyegek 4-5 literes fogyasztással.
Ajánlom a figyelmedbe a www.langlovagok.hu -t: Pont hozzád hasonlókkal van tele. Keress rá nyugodtan a Honda szóra, meglepően sok hasonló srác kocsiját fogod látni. Ja igen meg a srácokat a zacskó alatt...
2kocsim van,Ford 1.6d 5litert eszik,sosem mértem
1500as Polski 11mp
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!