Van akinek úgy van 10-50 milliós autója, hogy csak van, de nem villogni akar vele?
Amikor valakinek valami drágább új BMW-Merci-Porsche, vagy bárm,ilyen drágább autója van, szoktam hallani másoktól, hogy "Jajj, mit villog itt a 3 as BMWjével? sznob!"
Mindig irigykednek rá.
De van akinek tényleg csak úgy van egy jó autója, de sose fordult meg a fejében, hogy villogjon mások előtt vele, vagy az anyagi helyzetét mutassa?
WTF?! Sls roadster???
Egy huszonkét évesnek?
Könyörgöm mond már el mit dolgozol?
Vagy honnan van az a sok lóvé?
Nyerted vagy mi?
Szerintem ha van pénzed, csak "melyikalegjobb"? Feeling van. Ismerősöm így vett motorcsónakot, aztán kiderült, hogy hiába a 70 lovas motorcsónak, ha a Dunán csak 10-el mehet. (Mert elvinni máshova nem viszi.)
Amúgy simán van ilyen. Egyik ismerősöm vett 30 millióból egy fullfullhiper Q7-est. Megmutatta, de nem volt az a felvágós dolog, sokkal inkább ő csorgatta rá a nyálát, mint én.:) Nem is érdekelte a véleményem, csak gondolta kipróbálhatom milyen, ha érdekel, ő is bele ült az én "olcsó" 7 milliós kocsimba, és megcsodálta, csak mert új kocsi volt.:)
Amúgy 10 millió felett vannak simán a komolyabb családi kocsik. Nem egy felvágós pl.: renault grand espace újonnan 9,6 milkától van.
Vagy vegyük a kombi BMW-k is ált. családosoké szokott lenni, szerintem ott inkább azért veszi azt, mert belefér, és megy eléggé, ha külföldre utaznak.
22évesen grat,hogy csináltad?
Ráadásul LÁNYként,ez igen.
Mivel foglalkozol válaszadó?
Ez igen,na te megcsináltad,grat.
De hogy lettél társtulaj?Ha túl indiszkrét nem muszáj válaszolnod,csak szeretem hallgatni a siker történeteket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!