Miért szidja mindenki a BMW x szériát?
Figyelt kérdés
Szerintem nagyon jó kis autó lehet,volt már pár éve bmw-m ,ami nem mai darab volt,de tökéletesen tette a dolgát és nem bántam meg (e34)2013. aug. 1. 12:52
1/4 anonim válasza:
Nem szidja mindenki. Sokkal inkább a BMW-t vezetőket; sokszor felelőtlenek.
2/4 Sinead válasza:
Még sose hallottam hogy valaki szidta volna. A bodzaszedők a legolcsóbbat viszik mindig, őket ne vedd figyelembe.
3/4 anonim válasza:
magát az X-et? Én BMW-őrültként azért nem vagyok vele kibékülve mert utcára túl nagy és rengeteget fogyaszt, drága fenntartani, terepre meg teljesen alkalmatlan. Lehet jól pakolni, sokan beférnek, de ennyi. X1 mondjuk jó mert tulképpen városi kis crossover, de X5-X6 az felejtős.
4/4 anonim válasza:
Egyszer volt szerencsém megnézni egy X5-öt. Ahhoz képest mekkora autó, nem mondanám, hogy hű de nagyon sok hely van benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!