Akármikor kell valami kis apróság, bemegyek egy boltba egy bontóba, akkor már fújognak, meg még meg sem várják hogy végigmondjam mit akarok, már szinte kidobnak a boltból.
Egyetlen szerviz sem fogad sosem, és még sokáig sorolhatnám.
2013. jún. 22. 13:49
1/8 anonim válasza:
Gondolom importautóra gondolsz. Egy olyan autóval persze, hogy kidobnak, mert ha az autó importáru, akkor az alkatrészek is.
2013. jún. 22. 13:50
2/8 anonim válasza:
mert alkatrész szerezni nem olyan hozzá, hogy 2 nap alatt meghozza a futár.
a szervízek meg nem akarnak maguknak bajt azzal, hogy ha nem jönne össze a javítás, akkor az rájuk nézve rosz
2013. jún. 22. 13:59
3/8 A kérdező kommentje:
"Gondolom importautóra gondolsz"
Hát az előttem lévő tulaj hozta be Kaliforniából, aztán magyar papírokat meg rendszámokat kapott.
2013. jún. 22. 14:15
4/8 anonim válasza:
Én is utálom. A technika csődjei ezek az amerikai sz@rok. Egy Európai vagy Japán gyártó fele akkora köbcentiből ugyanakkora teljesítményt kihoz, töredék fogyasztással. A megbízhatóságról meg ne is beszéljünk..
2013. jún. 22. 14:23
5/8 anonim válasza:
K_rva ritka, mert: sokat fogyaszt, fölöslegesen nagy ccm és LE. Itt nem honosodott meg, mert tök felesleges.
Nem is kéne amerikai autó csak, ha milliárdos lennék. Akkor ugyan mindegy lenne :)
Egyet értek a többiekkel.De az amerikaiak védelmében annyit hogy arra a hatalmas távolságokra amik ott vannak kellenek azok a nagy ccm autók mert hiába egy 2.0 amiben van 220 Le egy 5000 cm3 220 Le motor a hosszú sok sok órás,napos,heteken át tartó távokat jobban viselik.Tehát egyszerű a válasz ara amit kérdeztél kérdező. Az amerikai autók amerikába valók a nagy távokra.Ja és kint amcsiba a benzin is kevesebb mint a felébe kerül mint idehaza,ja s a biztosítás díjak stb se úgy mozognak mint itt.
2013. jún. 22. 15:14
7/8 anonim válasza:
Így van. Egyébként nem a felébe. Venezuelában a legolcsóbb a világon, ha jól vagyok értesülve, akkor alig üti a 15 Ft/ litert.
2013. jún. 22. 15:47
8/8 anonim válasza:
Én speciel szeretem az amerikai kocsikat (főleg a régebbiek tetszenek), de sajnos nincs pénzem fenntartani egyet.
Az alkatrészes dolog azért nehéz ügy, mert alig van egy-egy db az országban, így a bontóban se nagyon fordul elő. Bizony ez már csak így van, aki ilyen kocsira teszi le a voksát, az általában Club-okon keresztül, vagy külföldről szerzi be az alkatrészt hozzá.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!