Simson s51n kürt akksi nélkül? (többi lent)
Figyelt kérdés
Üdv! Van egy simson s51n típusú motorom, ugye tudni kell hogy ezen gyárilag nincs se kürt se index.
szeretnék egy 6 voltos kürtöt tenni rá, ami megy akkumulátor nélkül is. ha a kürtöt bekötöm simán az áramkörbe,akkor meg kell szólalnia neki? vagy mindenképpen akksi kell hozzá?
2013. aug. 1. 11:55
1/2 anonim válasza:
Szerintem nem fog működni, mivel a kürtnek egyenáram kell.
Inkább rakj egy ilyet a Simson-ra, még illik is hozzá:
Ennek is van ám elég jó hangja, és komoly retro érzést ad a motorhoz. Annak idején én is ilyennel jártam.
2/2 anonim válasza:
Rigának mondjuk nincs aksija és váltóáramról megy. Olyan hangja van mnit valami kacsának. :D Szóval lehet hogy össze lehet hozni akku nélkül is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!