Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Olcsón fenntartható első autó...

Olcsón fenntartható első autó 300ezer forintig?

Figyelt kérdés
Amik fontosak, hogy ne legyen 8 liter felett a fogyasztás, ne kelljen bérletet venni a szervízbe, és legyen klímás:) első autónak szeretném. Amiket eddig néztem astra f, mondeo mk 2 vagy swift sedan. Ötletek esetleg még? Szeretnék biztonságban lenni az úton, és ne túrjanak le róla. Vélemény? esetleg rover?
2013. júl. 31. 20:48
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Értelek, akkor swift kiesett. De kérlek titeket mellőzzük az offtopicot. Igazából olyan havi max 800-1000km-t vezetnék vele, de számít a megjelenés és a megbízhatóság. Szerintem egyhuzamban 200-300kmnél többet nem is vezetnék vele. Vidéken lakok amúgy :)
2013. aug. 1. 19:41
 12/17 anonim ***** válasza:

Szerintem érdemes lenne a többi márka közt is szétnézni.

10-12 éves autók közül azért már akad pá aminek nem olyan hű de drága a fenntartása.

Hármas Golfba pl. nem gondolkodtál ?

Szerintem az is egy jó opció lenne, csak figyelni kell, hogy ne egy széthajtott példány legyen, mert az akad belőle bőven...

De akár érdemes szerintem utána nézni, hogy a környékeden nincsenek-e árverések. Ott sokszor bőven áron alul lehet teljesen jó ki autókat szerezni.

Ahogy említettem Én így szereztem a VW Borámat...

Nagyon megérte. Imádom. :)

2013. aug. 1. 21:24
 13/17 A kérdező kommentje:
Nemhiszem, hogy erre lennének. De egyszer már beszélgettünk erről valakivel, és ő aztmondta, hogy ott már megvan a gazdája az autóknak az árverés előtt :) Na mindegyis, gondolkodtam hármas golfban, de a java szét van hajtva. Alig találni szép állapotút
2013. aug. 1. 21:36
 14/17 anonim ***** válasza:

Ami még eszembe jutott és lehet találni belőle egész jó állapotút a renault 19 esek attól hogy francia egész jó kis autók és az alkatrészek sem csillagászati áron vannak hozzá.

[link]

2013. aug. 1. 23:16
 15/17 A kérdező kommentje:
Igen akár ez se lenne rossz. Bár a francia kocsikról több meleget mint hideget hallok
2013. aug. 2. 06:51
 16/17 A kérdező kommentje:
Vagyis több hideget mint meleget:)
2013. aug. 2. 06:52
 17/17 anonim ***** válasza:
Miaz atöbb hideget mint meleget ezekkel sincs több baj mint egy német autóval ezek a 19 renaultok még egyszerű autók nincs bennük fedélzeti számítógép és semmi más elektromos vacak ami elromolhat.Ez most olyan a suzuki ilyen meg olyan xar mégis sokan veszik ,mende mondákra én nem alapoznák.Ennek a 19 nek atípushibája ahátsó lengés csillapító.,de nem nagy összeg ehez az autóhoz egy lengés csillapító.Összességében nagyon jó kis autók a a renault 19-esek
2013. aug. 2. 14:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!