Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Első autó, Honda Civic?

Első autó, Honda Civic?

Figyelt kérdés

Pontosabban Honda Civic 1.6 sport jó lenne első autónak?

Imádom a sportos autókat és valami 2000-2005-ös évjáratú autókat nézegetek. Tudnátok valami ilyesmi autókat ajánlani?

2013. júl. 22. 01:08
 1/5 anonim válasza:
81%
Vehetsz régebbi bmw-t is,vagy skoda octavia rs-t
2013. júl. 22. 02:14
 2/5 anonim ***** válasza:
Nekem volt, szerettem. Pörgetni kell a teljesítményhez, ez sokaknak nem tetszik, de nekem nagyon bejött. A fogyasztása is rendben volt, és műszaki problémám sem volt vele.
2013. júl. 22. 08:56
 3/5 anonim ***** válasza:
62%

Javaslom, jól gondold át a költségvetésedet.Ahogy láttad, egy normális állapotban lévő 2000-2005-ös évjáratúért még elég sokat kérnek, és bizonyára ezzel az árral még megbirkózol.De, ha rosszul választasz,elkezdődnek a bajok, és akkor rámegy az ember gatyája.Gondolj bele, ezt az autót annak idején is száguldozásra, és sportos jelenetekre vásárolták, tehát 200000 km fölött a futómű, a kormánymű,a féltengelyek, a váltó stb is jó esetben csak kb 40%-os állapotban lehetnek.Tehát légy óvatos!

Mindezt saját tapasztalatból mondom, nekem egy dízelem van, 1.7-es 101 lovas, most költöttem a futóműre 150000.-et, de még cserélni kellene a kuplungot, motorfelfüggesztést és a váltóban az egyes szinkront. És az autó 2004-es, és 206000 km van benne. Egyetlen komoly előnye a fogyasztás, a múltkor egy 450 km-es országúti menet alatt 4 liter alatt maradt a fogyasztása. A benzineseknél sajnos még ez az előny sincs meg.

Innentől kezdve a döntés a kezedben van, sikeres választást kívánok.

2013. júl. 22. 09:29
 4/5 anonim ***** válasza:
Gondolom az EP2-es Civicre gondoltál. Jó választás. És az előttem szólóhoz: ezt az autót nem azért vették, hogy szétrugdalják, mert ez nem az a jelleg. A mostani fiatalságnak még inkább 1.6 vti-re van igénye, az 1.6 Sport annyira nem a 'sztrítrécsing' érzés. Tökéletes kompromisszum, első autónak jó választás. Ha van rá pénzed, bátran megveheted.
2013. júl. 22. 18:42
 5/5 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat! :)
2013. júl. 25. 16:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!