Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Honda Civic 1.6 VTI nitrósítás?

Honda Civic 1.6 VTI nitrósítás?

Figyelt kérdés
Légyszi világosítsatok fel a nitrósításról! Árak, veszélyei, haszna, hátránya, mekkora vele a kockázat a motor megölésére, tapasztalat? Előre is köszi!

2013. júl. 6. 15:42
 1/9 anonim ***** válasza:
88%
: DDD. Előbb érettségizz le, kölyök! habár álmodozni lehet...
2013. júl. 6. 15:52
 2/9 A kérdező kommentje:
Móka Misi feltámadt. Megnyugtatlak, régen volt már az érettségi vizsgám, de ha érdemleges válaszod nincs a témával kapcsolatban, akkor inkább az ánuszodat izgasd az ujjaiddal ahelyett h ide pötyögsz hülyeségeket. Köszi!
2013. júl. 6. 15:59
 3/9 anonim ***** válasza:
72%
Fúúúú, komolyan mondom, felejtsd el. Kinyírod vele a motort.
2013. júl. 6. 16:52
 4/9 anonim ***** válasza:
71%
Előbb kend le a kocsit rozsdamaróval, mert a mögötted lévőnek fizetned kell a szélvédőt és a motorháztető fényezését.Viccet félretéve inkább hagyd a fenébe, mert több lesz a bírság mint a cucc beszerelése :)
2013. júl. 6. 17:05
 5/9 anonim ***** válasza:
Tényleg hülye kérdés,mivel: Versenyzel ? Gondolom nem,ezt verseny autókba szokják beszerelni,hol használnád ? Ahol olyan utak vannak ahol kb. 60-al tudsz menni,jó esetben,és igen,ha nagy a forgalom duplán nem tudnád használni,szóval felejtsd el. :)
2013. júl. 7. 22:22
 6/9 anonim ***** válasza:

30% az általános erőtöbblet, ami hirtelen jön létre. Nagy a motorra ható erő, így kb mindent szét cseszel, ha gyári a motor belseje. Vegyél rá egy turbó szettet, ha nagyon akarod...0,5bar nyomás elég, viszont legyen jó a motorod.

hondák kb 0,75ig bírják a turbónyomást, de jelentkezz egy rohadt hondaforum-ra és ne ide az észlényekhez írd a kérdésedet

2013. júl. 9. 03:21
 7/9 A kérdező kommentje:

De, néha versenyzem, nem hülyeségből tettem fel a kérdést. -.- Csak mielőtt jobban körbe kérdeztem volna, gondoltam hátha lesz itt olyan ember, akinek van a dologról fogalma, és van elég intelligens, segítőkész, hogy azt normális, (nem lekezelő, nagyképű, arrogáns majom) hangvételben le tudja írni ide, mert a padlás már tele van az arrogáns majmokkal, akik nem bírják megtartani maguknak a hülye beszólásaikat.

Köszönöm utolsó válaszoló az ÉRTELMES kommentedet! Regisztrálva vagyok Crx forumon, nem is értem miért itt "parasztfalván" tettem fel a kérdést...

2013. júl. 9. 23:10
 8/9 anonim ***** válasza:

Talán mert te is parasztfalva lakója vagy?

Az miért lekezelő arrogáns majom aki egy mondatban leírja neked, hogy szétmegy a motorod a váltód? Komoly beruházás kell. De ha a Honda fórumban találsz olyat aki beletette a NOSt, akkor részletesen el tudja neked mondani hogy miket kell cserélni hozzá az autón és hol érdemes.

2013. júl. 20. 11:57
 9/9 A kérdező kommentje:

Akinek nem inge, nem veszi magára. De ha te elolvastad például az első kommentet, és szerinted ez segítőkész, nem arrogáns majom ember válasza, akkor szerintem nem velem van a baj.

Egy kósza ötlettől vezérelve jutott eszembe a kérdés, egy gyorsulási verseny után. Mivel pont itt olvasgattam, ezért gondoltam mivel úgyis erre találták ki ezt az oldalt, leszek akkora "kölyök", és "rozsdás ócskavasat" hajtó naív ember, hogy felteszem ide a kérdésem, olyan emberek válaszát várva, akinek VAN, vagy VOLT nitro beépítve az autójába, nem pedig a hülyeséget lökik feleslegesen, meg hogy húúú így nem lehet, úgy nem lehet. Engem az érdekelt, hogy HOGY LEHET. Szóval kiírtam, segítőkész, normális hangvételű választ remélve. Persze lehet hogy én vagyok túl érzékeny, de ebből tanulva, már utána jártam máshol, és kielégítő választ kaptam.

Aki pedig tényleg segítő szándékkal írt, annak köszönöm.

2013. júl. 21. 01:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!