Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Van valakinek ilyen autója?

Van valakinek ilyen autója?

Figyelt kérdés

Kép:

[link]

1.Kérdés

Ebben gyárilag kazettás vagy cd-s rádió van ?

2.Kérdés

A gyári hangszóróknak milyen a hangzása ? ( jó,rossz,stb)

3.Kérdés

Gáz nélkül kuplunggal elindul ?

2013. júl. 30. 10:36
 1/4 anonim ***** válasza:
92%

Az egy Renault Megane - de nem írtál se felszereltséget, se motortípust.

De tippre:

-kazetta

-elfogadható

-nagyon óvatosan mindennel el lehet szinte ha üres az autó

De miért éppen ez a 3 lényegtelen dolog érdekel?

2013. júl. 30. 10:47
 2/4 anonim ***** válasza:
Nekem az ez utáni széria van, elég jó felszereltséggel, de még abba is kazettásat raktak a nyomik...
2013. júl. 30. 11:08
 3/4 anonim ***** válasza:
89%
K ügynök szerintem azért, mert bár vezetni nem tud a Kérdező vagy csak rosszul (gáz nélküli elindulás), de a nagyon-nagyon-menő tücctücc zenét azt azért szeretné bömböltetni a kocsiban, hogy a lyányok jobban szeressék :D:D:D
2013. júl. 30. 14:51
 4/4 anonim ***** válasza:

Nekem ilyen van:

[link]

1999-es 1,6 16V.

Kazettás magnó van benne (de az asszony 2001-es Scenic-jében már CD van) a 6 db hangszóró az én öreg fülemnek már elég. Alacsony fordulaton gyenge ugyan, de elindul gázadás nélkül mert az alapjárati motor rászabályoz! (A feleségemé még könnyebben indul gáz nélkül, mert az meg elektronikus, és az ECU adja neki a kakaót.)

2013. júl. 30. 20:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!