Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Fuck the Police?

Fuck the Police?

Figyelt kérdés
Egy olyan kabátban motorozni aminek egy kb 40cm-s "Fuck The Police" felirat van a hátulján menyire lenne veszélyes motorozni? A jardok biztos megállítanának minden egyes alkalommal ha látnak, de ha a ruhán kívül semmi szokatlant nem találnak és minden rendben van a motorral akkor egy 10 perces kötekedés és fejmosás után elengednének?

2013. júl. 30. 10:29
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Mondja ezt egy olyan ember aki nem tud különbséget tenni a verbális és a non-verbális kommunikáció között?:)

De rendben akkor próbáld ki!

Vegyél fel egy ilyen kabátot én igazoltatni foglak és kipróbáljuk, hogy indíthatok-e ellened eljárást.

Hmmm? Benne vagy?

Plusz tényleg nincs Police:)

Ők is biztos kamu rendőrök:

[link]

Meg ők is:

[link]

Meg a police.hu is valami külföldi oldal:)

2013. aug. 1. 23:49
 12/12 anonim ***** válasza:

tegnap 23:49 - egyetertek vele!

Raadasul kulfoldon elek, ahol angol a hivatalos nyelv, szoval a "fakk" igen csunyanak szamit, meg akkor is, ha en peldaul hasznalom, amikor belerugok a butor szelebe, vagy elejtem a poharat, de kozteruleten, munkahelyen, uzletben meg veletlenul sem hagynam hogy kicsusszon a szamon, mint ahogy egy jobberzesu normalis ember sem kezd el "b.z+olni" a Tescoban vagy a metron... szerintem

2013. aug. 2. 07:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!