Bármilyen autót át lehet alakítani cabriová?
Anyagilag biztos így jársz jobban.
Nekem volt, -nem sokáig-...
egyszer a ponyváját vágták ki, máskor egy csikk égett bele a parkolóban(10 percig sem voltam távol a kocsitól) a hátsó ülésbe!
Csekély veszteséggel túladtam rajta.
Vagy 25 éve vettünk egy Zaporozsecet, ami egy buli során fejre állt és nagyon behorpadt a teteje. Másnap levágtuk az egészet róla, és tök jól bírta a bozótosban a rodeót! Na persze ha bent ült valaki akkor nem lehetett ajtót nyitni, és a kaszni úgy csavarodott, mintha az lett volna a dolga.
XD
Aztán mikor megsült a motorja, kiszálltunk és hazasétáltunk, pár nap múlva elvitték a cigányok a MÉH-be.
Ez egyszerű: át lehet, de már itt kérdezed az biztos jele annak, hogy fogalmad sincs mennyi pénzbe kerülne ez neked.
Szóval ha egy trabiról akarnád lecsapni a tetőt, hogy aztán a mezőn csapasd vele, az egy dolog, csak nyugodtan, de ha rendes mindennapi, közúti használatra kell, felejtsd el, hacsak nem fosod a lóvét :)
Ahogy már tanácsolták előttem, vegyél egy cabriot, és kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!