Szemöldökökre, motorháztető toldatokra van valami szabály?
Ha szeretnék morcosítás céljából motorháztető toldatot tenni, akkor az kitakarhat valamennyit a fényszóróból, vagy egyáltalán semmit ?
VW Borára szeretnék egyet, de nem tudom, hogy a gyári fényszórókkal lehetséges-e, mennyit takarna ki belőlük...
Egy ilyenről lenne szó :
Az autó fényszórója a felső részen adja ki a fényt, alul pedig az izzó kialakítása miatt "takarásban" van.
Te pedig pont ezt a felső rész tervezed kitakarni.
Gratulálok!
Gratulálhatsz is, mert gondolom megoldható valahogy, ha gyártanak ilyen toldatokat.
De azóta már beszéltem egy tuning műhellyel is, küldött egy illető képet egy morcosított Boráról, amit most csinált.
Szóval megoldható a dolog.
Neked pedig köszi a semmitmondó választ !
De látom, rajtam kívül nem sok embert izgatott a kérdésed. Legalább én elmondtam egy véleményt.
Azt azért kérdezd meg a tunning műhelytől, hogy a fényszórón végeznek-e valamilyen módosítást?
Csak hogy láss a sötétben...
Valószínűleg látok majd, mert ahogy említettem csináltak nemrég így meg egy Borát.
És valószínűleg nem csak kiállításokra...
Megoldható.
Felhívtam a műhely vezetőjét. Direkt rákérdeztem, hogy megoldható-e, átmegy-e a vizsgákon.
Azt mondta meglehet oldani.
Amúgy róluk van szó :
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!