Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Szemöldökökre, motorháztető...

Szemöldökökre, motorháztető toldatokra van valami szabály?

Figyelt kérdés

Ha szeretnék morcosítás céljából motorháztető toldatot tenni, akkor az kitakarhat valamennyit a fényszóróból, vagy egyáltalán semmit ?

VW Borára szeretnék egyet, de nem tudom, hogy a gyári fényszórókkal lehetséges-e, mennyit takarna ki belőlük...

Egy ilyenről lenne szó :

[link]

2013. júl. 29. 12:49
 1/6 anonim ***** válasza:
28%

Az autó fényszórója a felső részen adja ki a fényt, alul pedig az izzó kialakítása miatt "takarásban" van.

Te pedig pont ezt a felső rész tervezed kitakarni.

Gratulálok!

2013. júl. 30. 10:42
 2/6 A kérdező kommentje:

Gratulálhatsz is, mert gondolom megoldható valahogy, ha gyártanak ilyen toldatokat.

De azóta már beszéltem egy tuning műhellyel is, küldött egy illető képet egy morcosított Boráról, amit most csinált.

Szóval megoldható a dolog.

Neked pedig köszi a semmitmondó választ !

2013. júl. 31. 06:38
 3/6 anonim ***** válasza:

De látom, rajtam kívül nem sok embert izgatott a kérdésed. Legalább én elmondtam egy véleményt.

Azt azért kérdezd meg a tunning műhelytől, hogy a fényszórón végeznek-e valamilyen módosítást?

Csak hogy láss a sötétben...

2013. júl. 31. 11:23
 4/6 A kérdező kommentje:

Valószínűleg látok majd, mert ahogy említettem csináltak nemrég így meg egy Borát.

És valószínűleg nem csak kiállításokra...

2013. júl. 31. 19:14
 5/6 anonim ***** válasza:
Még egy kósza gondolat... Vizsgákon átmegy kitakart fényszórókkal?
2013. aug. 1. 07:25
 6/6 A kérdező kommentje:

Megoldható.

Felhívtam a műhely vezetőjét. Direkt rákérdeztem, hogy megoldható-e, átmegy-e a vizsgákon.

Azt mondta meglehet oldani.

Amúgy róluk van szó :

[link]

2013. aug. 1. 12:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!