Egy autónál hol nézik meg, hogy vissza van-e tekerve a km óra?
Figyelt kérdés
Valamilyen papíron van rajta, hogy előtte mennyi km volt benne, vagy valahogy máshogy nézik meg? /Lehet más tudja a választ, én nem, és ezért kérdeztem meg!/ a sok okos miatt írtam ezt ide, tisztelet a kivételnek! :)2013. júl. 28. 18:39
1/10 anonim válasza:
Sehol nem lehet megnézni.
Ezért lett kitalálva, hogy az adás-vételi szerződésre rá kell írni.
Persze így is lehet tekergetni...
2/10 anonim válasza:
meg lehet nézni.Bizonyos autókban két óra van.Az egyik a kijelzett, a másik pedig egy "rejtett" óra. Kábel+program és kiolvasható.
3/10 anonim válasza:
Nincs rejtett ora,csak esetleg az ecuban is tarolja az adatokat. De egyebkent az autok 99%-anal csak a szerviz eloelet lekerdezesevel.
4/10 anonim válasza:
Legtöbbször nem lehet megnézni. Vannak autók, amikben több helyen van tárolva, ott ha szerencséd van, akkor csak az órában ütötték át. BMW-kben például úgy tudom, van, ahol a lámpamodulban és kulcsban is tárolva van a km állás.
5/10 anonim válasza:
És ha ezt te is tudod, hogy a BMWkben hol van tárolva az óraállás, az aki hivatásszerűen ezzel foglalkozik az szerinted nem tudja? Biztos csak órában fogja átülni a számokat... :D
6/10 anonim válasza:
Ezért írtam, hogy ha szerencsés van, csak az órában ütötték át. Nem biztos, hogy mindenki ilyen körültekintő, vagy hogy a nepper hajlandó megfizetni a felárát. A vevők 99%-a úgysem tud erről.ii
7/10 A kérdező kommentje:
diagnosztikán gondolom nem lehet megnézni rendesen! de azért köszönöm a válaszokat, mindenkinek jár egy plusz! :D
2013. júl. 28. 21:20
8/10 anonim válasza:
egy ember tudja megmondani: aki visszatekerte...
9/10 A kérdező kommentje:
de ha visszatekerte, nyilván nem fogja elmondani h visszatekerte -.-" :D hisz neki az a célja h kevesebb km-el adja el :D
2013. júl. 29. 10:44
10/10 anonim válasza:
2013 július 1.-től bűncselekmény.
Olyan autót kell keresni, amit vissza lehet ellenőrizni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!