Mi van olyankor, ha eladtam egy 17 éves autót, majd az új tulaj elégedetlenkedik és fenyegetőzik az átírás után?
# 10
Eltitkolt hiba esetén lehet bíróságra menni, és van esély hogy az eladón behajtják a javítást, vagy kártérítést fizettetnek vele. De jelen esetben a rozsda nem lehet eltitkolt hiba.
Ha minden le lett papirozva, náluk a törzskönyv is, akkr jónapot.
Úgy érzem valamiért, hogy csigaszedők vették meg, azokkal csak a bézbólütő az egyetlen paragrafus, amit értenek.
én pont így jártam, csak annyi előnyöm volt, hogy az eladás napján bebattyogtam az önkormiba, és bejelentettem, hogy eladtam XY boldog, elégedett vevőnek. egy hét múlva jöttek, hogy szar az autó. mé' addig jó volt? hááát, meggondolták magukat...el lettek hajtva..
attól lettek idegesek, amikor közöltem, hogy már bejelentettem az eladást az önkorminál. le kellett slagozni a kerítést, annyit köptek rá...
" ma 15:32"
nem is értem. itt nincs elállási jog mint a boltban :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!