Hol tünik el a szikra? 50ccm
Hello!
valamit segitsen, abban,hogy hogy tudom megállapitani,hogy Hol tünik el a szikra??
egy puch kismotornak cseréltem ki a blokkját,de nincs szikra. multimèterrel,hogy tudom megnèzni,hogy alapbol nem jōn fesz. a blokkbol, vagy valamelyik kábelnèl tünik-e el. kábekek amugy jo állapotuak,csak a lendkerèk +környéke koszos. nagyon ovatosan megcsiszoltam a "mágneslapocskákat"de igy se lett jobb. elöre is kōszönöm!
Multiméterrel csak az alacsony feszültségű részt piszkáld. A magasabb rövid úton megsüti a multimétert.
A legegyszerűbb az ha a nagyfeszültségű kivezetéshez közel teszel egy testre kötött kábelt. Ha ott látsz szikrát akkor ott még van. Ezt megismételd végig a gyertyakábelen,pipán...
Ha nem segít akkor gyújtás vagy kábelezési hiba lehet. Köss le minden kábelt a gyújtásról és ami szükséges hozzá azt (kapcsolási rajz alapján ) hidald át kívülről.
Ha így sem jó akkor pedig rossz a gyújtás. Lehet tekercs hiba, de lehet hogy csak megadta magát a kondi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!