Ki hány évesen vezetett először?
Figyelt kérdés
Autót vagy kamiont2009. okt. 22. 19:02
21/27 anonim válasza:
12evesen egy 1200es ladat!! :))))
28/N
22/27 anonim válasza:
12 évesen nagyfaterom swiftjét. Most már egy sport swiftel játszom
18/f
23/27 anonim válasza:
A Ladás kiscsaj az jó mutatvány lehetett:D
tanfosáson 19 voltam egy Megane Classicot választottam, és kellemes kocsi volt. De előtte 1 évvel már melóztam kamionszervízben ott meg egy renault Premiumot.
Szóval rönó volt az első mindenben, lehet h vennem is azt kellett volna...
24/27 anonim válasza:
12 évesen tanultam meg vezetni egy golfon akkor már teljesen egyedül vezettem. 13 évesen ford mondeot vezettem azt is teljesen egyedül.15 évesem chevrolet lacetti kombit.15 évesen egy ford transit conectet. mindegyiket öröm volt vezetni:) alig várom h legyen jogsim most 15 és fél éves vagyok:)
25/27 anonim válasza:
6 éves lehettem és LT45-ös teherautót apukám beleültetett az ölébe kezelte a pedálokat de kormányozni is alig bírtam mer nemvolt benne szervó hát ez egy kedves emlék :D:D
26/27 anonim válasza:
7-8 éves koromban egy Skoda 120ast, de csak a műhely parkolójában.
Utána forgalomban először 19 évesen, mertnem bírtam ki míg megvan a jogsim, de a kocsi már megvolt :)
27/27 anonim válasza:
Bocsi, előző vagyok, most egy 1.4es Xsarám van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!