Ki hány évesen vezetett először?
Figyelt kérdés
Autót vagy kamiont2009. okt. 22. 19:02
11/27 anonim válasza:
18 évesen amikor megszereztem a jogsit egy VW poloval
12/27 anonim válasza:
kb. 6 évesen apu öléből trabantot, 12 évesen teljesen egyedül a határban Wartburgot, 13 évesen apu öléből a telephelyen egy helyjáratos autóbuszt, 17 évesen -jogsival, egyedül - egy 505-ös Peugeot-t (több, mint 4 méter hosszú volt, alig láttam ki belőle) . Ja, lány vagyok, és 17 éve van jogsim :-) (apu gépjármű oktató volt fénykorában)
13/27 anonim válasza:
egyedül 13 évesen swiftünket, persze csak előre hátha menni... Most 15 vagyok, már be tudok állni garázsba is. XD Motorozni meg tudok váltóssal vagy 10-11 éves korom óta.
14/27 anonim válasza:
majdnem 12 évesen teherautót sikerült már, előte 11 évesen kb már személyautót gyakran
15/27 anonim válasza:
19 évesen csináltam a jogsit, előtte sose vezettem. Egy Suzuki SX4 volt. Most 20 vagyok, egy 94-es diesel Clio -t vezetek.
16/27 anonim válasza:
14 évesen egy ismerősünk BMW 318d compact, és ezután vw bora 1.9 pd tdi, melyet a mai napig használok 2 hetente 15F
17/27 anonim válasza:
6 évesen egy opel astra-t
8 évesen vmi tehereautót, ismerősét :D
8 évesen motort (rátettem a kormányra a kezem :D)
8 évesen peugeoth partnert
11 évesen vw polo-t
12 évesen babettát
most pedig, 14 évesen arra edzk, hogy letegyem a kismotor jogsit és egy aprilia rx-et, vagy egy derbi sendát fogok vezetni
18/27 anonim válasza:
Először 13 évesen vettem kölcsön apum BMW-jét, csoda hogy egészben maradt XD
19/27 anonim válasza:
16évesen vezettem úton, saját portánkon már hamarabb
20/27 anonim válasza:
6 évesen Renault kisteherautót, minden nap én vezettem hata. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!