Fojtás kérdés? Többi lent
Figyelt kérdés
Olyan kérdésem van, hogy vettem egy használt Generic Xor 50 típusú smkp-t és, hogy azon szerintem mindenképpen lennie kell fojtásnak mert a 45-t tökéletesen tartja és nagyon húz, de utána mintha elmenne az ereje. A szerelő akihez meg vinni szoktam azt mondta nincs benne szerintem képtelenség. Illetve mivel nem kapott elég levegőt címszó alapján kilyukasztotta a kipufogót az illető most marha hangos jogos volt a lyukasztás? Előre is köszönöm a válaszokat esetleg pest megyében egy jó robogó szervíz ahol meg tudnák nekem jól csinálni a fojtás kiszedést, ha van benne.2013. júl. 25. 16:28
1/3 anonim válasza:
Kilyukasztani a kipufogót sosem jogos. Nem tudom milyen istenbarmának adtad szerelni a robogót, de hogy ha nem kap elég levegőt, akkor tuti, hogy nem a kipufogó környékén kell keresni... Levegőszűrő szivacs tisztítás, szívócsonk ellenőrzés, stb...
Tuti, hogy van benne fojtás, többet kéne mennie a motornak. Az enyémben speciel a dekniben volt a kuplung körül azt hiszem, de van amelyiknél elektronikus úton oldják meg. Szakszervízbe vidd ha nem értesz hozzá, ne valami kókányolóshoz.
bben
2/3 anonim válasza:
Első vagyok, annyit még hozzáfűznék, hogy a kipufogó kilyukasztása azért is hátrányos, mivel a zaj miatt a rendőrök megbüntetnek és köteleznek a zaj csökkentésére. Büntetés 10-20 ezer környékén szokott lenni.
bben
3/3 A kérdező kommentje:
Hát annak k*rv*ra örülök. Bocs a kifejezésért. Igazából sport légszűrő van rajta amit most vettem 2 hete. Köszönöm az eddigi válaszodat!
2013. júl. 25. 16:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!