A2 jogosítványnál van köbcenti korlát?
Figyelt kérdés
Leszeretném tenni az A2 jogosítványt és 650 es Honda dominatort szeretnék venni. 35kw os teljesítménnyel. Ez vezethető A2 vel? Mert autós suliba azt mondták, hogy csak 600cc3 ig terjed ki az A2. De viszont máshol meg nem ezt olvastam. Szval mi lehet az igazság?2013. júl. 25. 13:59
1/10 anonim válasza:
Nemzetközi kategória; 400 cm³ hengerűrtartalom, illetve 25 KW motor teljesítmény fölötti motorkerékpár. Az "A2" kategóriára érvényesített vezetői engedéllyel az "A2" kategórián túl vezethető még az "A1" kategóriába tartozó motorkerékpár, valamint - az orvosi érvényesség lejártát követően is, de legfeljebb az engedély kiállítását követő tíz évig - segédmotoros kerékpár, lassú jármű és pótkocsija, kerti traktor és állati erővel vont jármű. Az elsőként szerzett nemzetközi kategóriás vezetői engedély a vizsga napjától számított két évig kezdő vezetői engedélynek minősül. A kezdő vezetői engedéllyel motorkerékpáron utas nem szállítható.
2/10 A kérdező kommentje:
Szóval akkor itt nincs szó köbcenti korlátról, csak az, hogy 400cc és 25 kw feletti teljesítmény legyen, de felső határa nincs megszabva az űrtartalomnak? De akkor autós sulinál mi ez a 400-600cc3 korlát?
2013. júl. 25. 14:09
3/10 anonim válasza:
Szerintem a köbcenti nincs megadva csak max 35kW-os lehet.
4/10 A kérdező kommentje:
Akkor nem tudom miről beszélnek autós sulinál.. de be megyek ezt meg kell beszélni velük, mert ez így nem tuti.
2013. júl. 25. 14:20
5/10 anonim válasza:
Amúgy itt megtudod nézegetni: [link]
6/10 anonim válasza:
Esetleg lehet,hogy azt értetted félre,hogy a korlátlan A kategóriás vizsga minimum 600ccm-es motorral tehető le.
Egyébként nincs hengerűrtartalom korlátozás,35 kw van csak!
7/10 A kérdező kommentje:
Nem értettem félre, mert adtak 1 papírt amire rá is van írva !
Ez az:
De elvileg ennek nemzetközinek kell lennie szóval mindegyik sulira ugyan úgy vonatkozik akkor ez mi?
2013. júl. 25. 21:41
8/10 Pálpusztai Dezső válasza:
Nekem 700 cm3-s a motorom,és A2-vel vezethető.
9/10 anonim válasza:
A köbcenti biztos nincs megszabva! Szerintem menny másik suliba.
10/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2013. júl. 26. 13:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!