Mi a véleményetek a Honda CBR 125 R - ről?
Az áráért jó 4T, keveset fogyaszt, de szerintem a többi 125-ös mellett (2T-ket is beleértve) kicsit bicikli érzést nyújt - értelemszerűen nem lehet egy nagy dög a moci, hogyha az a cél, hogy menjen, ezért nem is mondanám hibának. Ezenkívül én jó gépnek tartom. YZF-125-öt inkább bírnám, de az inkább drágább is, ezzel el is mondtam, miért értelmes választás a CBR az YZF-hez képest.:)
És amit tudni kell még, hogy Honda...:)
Nagyon más világ, én a CBR-t venném!
A Yamaha is jó, de több henger 125-be? Szerintem inkább a CBR, elterjedtebb is. A Yamaha kétséget kizárólag kényelmesebb, stabilabb vas, de nem döntögeted az tuti!:)
Látványilag nem az, csupán, ha ráülsz nem érzed a vasat annyira... De mondom 125-ös gépnél ez nem baj, sőt a nyolcadliter kompromisszuma.
Eggyet kell ertsek az elottem levokkel
mondjuk a biciklis elmeny 120nal:DDDD kicsit mokas. En 67kg vagyok allattam mar ment 140km/h is de az mar a vege.
Nekem autopalyan 120-as temponal 3-4literes fogyaszta a van.
megbizhato es jo.
ja es ne yamahat, hondat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!