Olcsó sportautók?
Esetleg E36-ból egy nagyon pöpec 328i, vagy az M3-ak legalja, de abból jót nem kapsz ennyiért. 328i-nél még bőven maradna lóvé önzáró diffire, szépítgetésre.
Nem sok ésszerűbb választás van a BMW-nél, ha olcsó, sportos, használható utasterű autót akarsz.
A sima BMW mióta sportautó? Az M3-ból normálisat nem kapni 2 millió alatt, de még a hagyományosból is sok hulladékvas van 1.5miller körül.
Macilaci jókat írt. Még megtoldanám egy Opel Calibrával, kifogástalan, felújítottakat lehet kapni 1 és 2miller között.
Tehát a BMW nem sportautó, de Calibra, ami tulajdonképpen egy Opel Vectra, az az. Köszönöm, hogy felnyitottad a szemem. :)
Igazi sportautóba nem férnek el négyen, és nem kapsz 2 millió alatt. Akkor már legalább hajtson hátul, és legyen sportos. -> BMW
A Celicák nekem is tetszenek, de nekem csak összkerekes kéne.
A 3000 GT úgy tudom elég fejlett, bonyolult autó. Horror lehet ennyi idősen fenntartani, és tuti, hogy az országban alig pár szerelő ért hozzá. Szerintem csak fanatikusnak ajánlott kategória.
Igaz ez sem kimondottan sport autó és sokaknak lehet hogy nem fog tetszeni a suzuki swift 1.6 sport de fiatal évjáratban kapható és az alkatrészek sem horor áron vannak hozzá.Ha nincs sok pénzed szervízelésre kérdező ez jó választás lehet attól hogy suzuki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!