Ha rendszám nélkül kimegyek gyorsaságival de nem állok meg a lámpáknál és figyelmeztetésre sem, akkor hogy tudnak megállítani?
Lehet megcsinálom mivel nem a szülővárosomban vagyok most hanem unoka hugoméknál így ha később is köröznének nem találnának a városban
Felkészülök arra az eshetőségre hogy ha benzin hiány lenne, a rendszám ott lesz a táskámban és felrakom valahol hogy tudjak tankolni
Mielőtt azt gondolnátok hogy bolond vagyok, ez régóta foglalkoztat van rá lehetőség de megvárom hogy mit írtok rá :)
az ilyen h.gyerekektől kiütésesek lesznek a rendőrök,
-de ha ügyes vagy, autóval nem fogják meg a motorost,
mennek utánad, benned megy fel az adrenalin, húzod neki, egy kis hiba, elesel, vagy megfog a szippantós Ifa.
Ha rendőr lennék, simán hátbalőném a motorost, de többen mondták már, hogy szerencsére nem vagyok rendőr
Vannak ám komoly rendőrkocsik is. Nehogy azt hidd hogy a gyorsasági motorod minden kocsit otthagy.
A következő linkben nem rendőrkocsi van de azért vess rá egy pillantást.
Remélem, kiccsávó, az első lámőánál, ahol nem állsz meg, elkap egy kamion. Azt is remélem, hogy nem halsz meg, de nyomorék maradsz egész életedre, és az anyád fogja a szaros pelenkéádat cserélgetni. És a szobád falán majd kint lesz egy nagy poszter a motorodról.
Kívánom, halj meg. Köszönöm, az egész emberiség nevében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!