Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Igaz az, hogy a segédmotorokat...

Igaz az, hogy a segédmotorokat is rendszámozni kell?

Figyelt kérdés

[link]

Halottam sok helyen

2013. júl. 10. 00:00
 1/5 anonim ***** válasza:
igen ezt mondták már hogy 2009 végére mindegyik segéd motor rendszámos lessz. azóta se történt semmi , egyszerűen a régi motorok hoz már van hogy semmi papír sincs meg nem tudom hogy mi alapján fog menni. De én el vetem ezt még egy jó 5 évre
2013. júl. 10. 00:04
 2/5 anonim ***** válasza:
A 4 kerekűekre eddig is kellett, a kétkerekűekre meg nem merik bevezetni, mert kiderülne hogy a felüket ellopták nyugati országban és behozták ide hozzánk, mert itt semmi papír nem kell hozzá (adásvételit bárkivel lehet hamisítani) és szabadon vissza lehet élni velük.
2013. júl. 10. 00:24
 3/5 anonim ***** válasza:
* valamelyik nyugati országban
2013. júl. 10. 00:25
 4/5 anonim ***** válasza:

Nem igaz, nem kell.

A gépkocsikra is akartak lakhely szerintit, bukta lett, a kerékpárokat sem képesek ésszerűen megjelölni, a segédmotorokat meg pláne.

Kiderülne, hogy a fele lopott, a másik fele olyan műszaki állapotú, hogy nem tennének rá rendszámot...

nyugi, még tíz év..addig szóba sem jön.

2013. júl. 10. 07:06
 5/5 A kérdező kommentje:
Akkor jó, mert most tettem sikeres vizsgát B-n és akarok venni egy ilyen járművet, mert ennek a fenntartása jóval kevesebb, mint egy autóé.
2013. júl. 10. 09:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!