125-ös 2 ütemű vagy 250-es 4 ütemű motort vegyek?
Üdvözletem minden motorosnak!!!
A fent említett kérdésben szeretnék tőletek segítséget/választ kapni mert elszeretnék kezdeni krosszmotorozni,de nem tudom melyik lenne jobb választás egy kezdő krosszosnak. Ha számít valamit akkor azért leírom,hogy 21 éves vagyok 186 centi és 87 kiló és elméletben tudom mire képesek ezek a motorok tehát nem becsülöm le őket és motor mellé veszek krosszruházatot is,hogy ne sérüljek meg (legalábbis annyira ne :D)
Amúgy Kawasaki KX 125 és Kawasaki KX 250F-en között vacillálok.
Köszönöm utolsó!!!
Dehogy szóltál bele...én kérdeztem amúgy is és csak tanácsot adtál :) Ugyan még picit tolódik a vásárlás mert nem úgy jött össze pénz,ahogy arra én számítottam,de pont elkezdtem én is nézegetni a Hondákat...személy szerint valamivel jobb választás lenne mert szinte egy köpésre van tőlünk egy Honda motor márkaszerviz is szóval nagyon elkezdtem a CR fele hajlani!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!