Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » 125-ös 2 ütemű vagy 250-es 4...

125-ös 2 ütemű vagy 250-es 4 ütemű motort vegyek?

Figyelt kérdés

Üdvözletem minden motorosnak!!!

A fent említett kérdésben szeretnék tőletek segítséget/választ kapni mert elszeretnék kezdeni krosszmotorozni,de nem tudom melyik lenne jobb választás egy kezdő krosszosnak. Ha számít valamit akkor azért leírom,hogy 21 éves vagyok 186 centi és 87 kiló és elméletben tudom mire képesek ezek a motorok tehát nem becsülöm le őket és motor mellé veszek krosszruházatot is,hogy ne sérüljek meg (legalábbis annyira ne :D)

Amúgy Kawasaki KX 125 és Kawasaki KX 250F-en között vacillálok.

2013. júl. 24. 12:16
 1/7 anonim ***** válasza:
Kezdőként én mindenképp a 125-öst ajánlanám, a 250-es már igazi állat terepen. Hidd el a 125-össel is marha jó moka ugrálni! Én anno 80-assal krosszoztam, és még az is igazi élvezetet tudott okozni.
2013. júl. 24. 12:44
 2/7 A kérdező kommentje:
Elhiszem :) rendben köszi a választ,azt még had kérdezzem meg,hogy hányas évjárattól ajánlanád őket??
2013. júl. 24. 13:17
 3/7 anonim válasza:
90
2013. júl. 30. 14:06
 4/7 A kérdező kommentje:
Köszi szépen!!
2013. júl. 31. 10:08
 5/7 anonim válasza:
én a 25.-ös kx-et jobban ajánlom
2013. júl. 31. 17:01
 6/7 anonim válasza:
Krosszra mindenféleképpen 2 ütem, azaz maradt a kx125. A 2 ütemű sokkal jobb mint a 4 ütemű azzal a hátránnyal, hogy szerviz igényesebb ez az egy hátránya van (4 utemueket otthagyja mint a szart). En 98-tol ajanlanek motort es akkor is hondat, de ez mar részletkérdés es a te pénzed úgyhogy szerintem azt veszel amit akarsz en nem akarok nagyon beleszólni.
2013. aug. 20. 15:59
 7/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm utolsó!!!

Dehogy szóltál bele...én kérdeztem amúgy is és csak tanácsot adtál :) Ugyan még picit tolódik a vásárlás mert nem úgy jött össze pénz,ahogy arra én számítottam,de pont elkezdtem én is nézegetni a Hondákat...személy szerint valamivel jobb választás lenne mert szinte egy köpésre van tőlünk egy Honda motor márkaszerviz is szóval nagyon elkezdtem a CR fele hajlani!!

2013. aug. 23. 20:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!