Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Miért van örökös harc a...

Miért van örökös harc a BMW-sek és a hondások között?

Figyelt kérdés
Miért nem csípik ennyire egymást?

2013. júl. 24. 09:29
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
napokba láttam pont egy lámpától induló motor vs Q7 es küzdelmet :) Öröm volt nézni ahogy a motoros alul maradt XD annyira húzkodta a gázt a lámpánál...:D
2013. júl. 24. 17:42
 12/15 anonim ***** válasza:

A Q7-es egy száguldó erőd.

Na itt egy jó példa (az ért.fogy. kommentelőket figyeljétek):

[link]

Az egyik keleti autómárka tulajdonos magát BMW-s bunkónak kiadva provokálja a többit, akiket a legjobb jóindulattal sem lehet azzal megvádolni, hogy az intellektusuk révén fognak majd egyszer kitörni a jobbágysorból. A vicc az egészben az, hogy az átlag BMW-s ezekhez képest Albert Einstein.

2013. júl. 25. 15:12
 13/15 anonim ***** válasza:
ekkora gyökereket,leszarom kinek milyen autója van,ha valaki normális akkor normális,ha nem meg nem.Nem kocsi alapján döntök valahogy.
2013. júl. 25. 17:02
 14/15 anonim ***** válasza:
Én bmws vagyok...de a haver most akar venni egy bmw-t a honda mellé...késöbb meg egy wv tdi-t:D
2013. júl. 27. 21:05
 15/15 Machinev válasza:

Nekem volt 2 évig Hondám, 4 évig Fiatom, 6 évig Alfám, most pedig BMW-m. Meg volt Skodám, is az elején, de azt hagyjuk :D

Mindegyiket lehetett szeretni, mindegyiket másért. Rosszat nem tudok egyikről se mondani. A vezető az más kérdés. Nem szeretem a pattogó idegbeteg vezetőket. Sokszor bepróbálkozik egy-egy hogy majd ő megmutatja, hiszen a matrica+a széles hólapát bizony +100km/h. Nem kell velük foglalkozni...

Volt egyszer, hogy lámpánál egymás mellett megkérdeztem egy ilyentől, hogy egészséges-e ez a hang ami az Övéből jön, mert nekem a fűnyírómnak is ilyen hangja volt nemrég aztán le is rázódott róla a kipufogó :D Majd felrobbant szerencsétlen :D

2014. jún. 11. 16:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!