Miért van örökös harc a BMW-sek és a hondások között?
A Q7-es egy száguldó erőd.
Na itt egy jó példa (az ért.fogy. kommentelőket figyeljétek):
Az egyik keleti autómárka tulajdonos magát BMW-s bunkónak kiadva provokálja a többit, akiket a legjobb jóindulattal sem lehet azzal megvádolni, hogy az intellektusuk révén fognak majd egyszer kitörni a jobbágysorból. A vicc az egészben az, hogy az átlag BMW-s ezekhez képest Albert Einstein.
Nekem volt 2 évig Hondám, 4 évig Fiatom, 6 évig Alfám, most pedig BMW-m. Meg volt Skodám, is az elején, de azt hagyjuk :D
Mindegyiket lehetett szeretni, mindegyiket másért. Rosszat nem tudok egyikről se mondani. A vezető az más kérdés. Nem szeretem a pattogó idegbeteg vezetőket. Sokszor bepróbálkozik egy-egy hogy majd ő megmutatja, hiszen a matrica+a széles hólapát bizony +100km/h. Nem kell velük foglalkozni...
Volt egyszer, hogy lámpánál egymás mellett megkérdeztem egy ilyentől, hogy egészséges-e ez a hang ami az Övéből jön, mert nekem a fűnyírómnak is ilyen hangja volt nemrég aztán le is rázódott róla a kipufogó :D Majd felrobbant szerencsétlen :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!