Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Miért van örökös harc a...

Miért van örökös harc a BMW-sek és a hondások között?

Figyelt kérdés
Miért nem csípik ennyire egymást?

2013. júl. 24. 09:29
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
95%
Ezt soha nem fogom megérteni. Én BMW-s vagyok, de semmi bajom a Hondákkal és tulajaikkal. Más stílus a két autó, de nem értem, miért kell ezért egymást utálni. Ez valami olyasmi, mint a drukkerek, hogy simán azért képesek egymást utálni, mert más csapatot szeretnek.
2013. júl. 24. 09:34
 2/15 A kérdező kommentje:
Én természetesen BMW párti vagyok,sosem volt bajom a hondásokkal,sőt anno még énis hondát akartam venni,De mostmár kezd elegem lenni belőle hogy a hondások szekálják a BMW-seket. Szerintem egy napon nem hasonlítható össze a két márka...
2013. júl. 24. 09:37
 3/15 anonim ***** válasza:
90%

Ezt én sem értem, sokáig nem is tudtam hogy van ilyen.

Nekem Hondám van, de imádom a BMW-ket nos ezt hova tennétek?

Amikor úgy beszéltem haverokkal erről hogy nekem a BMW autók jönnek be de Hondám van mert ugye arra telik akkor csak lestek rám hogy ez hogyan lehet. És akkor tudtam meg hogy ők szeretnek egymással harcolni meg minden.,

Valaki nézett rám nagy szemekkel valami bemutatón amikor Hondásként odamentem a BMW-jéhez megcsodálni és mondtam hogy nagy BMW rajongó vagyok. Az illető nem tudott hova tenni, teljesen kész volt.

Nem értem minek ez a harc szerintem értelmetlen.

2013. júl. 24. 09:40
 4/15 anonim ***** válasza:

a vw-sek sem túl népszerűek a hondások körében (nekem is van tuning hondás ismerősöm) nem tudom miért van ez a viszálykodás az autósok között, ha más márkát hajt az ember mint ő, már lehurrogják (tisztelet a kivételnek)

Én motorozok, köztünk összetartás van, nem számít milyen motor van alattad, lehet hondád, yamahád, bömösöd. Ezt a mentalitást kéne átvenni az ilyen fajta sofőröknek is, akik talán nem is az átlag sofőrök, akik minden nap munkába járnak kocsival, hanem iszonyú pénzeket ölnek bele az autóikba hogy a maximumot hozzák ki belőlük a következő márka találkozóig.

2013. júl. 24. 09:52
 5/15 anonim ***** válasza:
Nem akarok megbántani senkit, de általában aki a japán autókat preferálja, annak más autó nem létezik, csak a japán, a többi mind sz*r és alsóbbrendű, és nem is lehet nekik megmagyarázni, hogy nem csak a japán autó jó. Sajnos ezt már én is tapasztaltam.
2013. júl. 24. 10:30
 6/15 anonim ***** válasza:
nekem sincs bár múltkor is jampizott egy hondás dél budánál egy főúton. hangja nagy volt (kályhacső stb), de ereje annyira nem. ha nem 4-en lettünk volna a kocsiba, otthagytam volna pedig csak 118 lovas a bmw-m. így se nagyon tudott meglépni csak nem akartam versenyezni, mert gyerek is volt a kocsiban.
2013. júl. 24. 10:41
 7/15 anonim ***** válasza:
ezt nem is tudtam eddig,hogy van ilyen harc :D még jó hogy egyik sincs a 2 márka közül :) vagy van aki Audi ellen harcol?mi ez?! Mortal kombat?! :D
2013. júl. 24. 13:16
 8/15 anonim ***** válasza:

"van aki Audi ellen harcol"

tudod: az Audi az a VW, ami BMW akar lenni!

2013. júl. 24. 13:53
 9/15 anonim ***** válasza:

Az tény és való, hogy ha olvasgatod a népítéletet (aki nem ismerné: [link] a hondások között több olyan van, aki direkt kiemeli, hogy milyen autókat "alázott" meg az ő "kicsikéje" és ezek között toplistás a BMW (ami néha szerintem inkább csak poén, mert sokszor egy 1.6-os alázza állítólag a 3ezres turbós motorú másikat).

De ha elolvasod a BMW írásokat, akkor kevés pukkancsot találsz közöttük, amelyik meg az, annak úgyis olvashatatlan az írása. A Honda tulajdonosok között is sok normális van, néhányan közülük le is írják, hogy beleülnének német autóba is.

Az utcai versenyzőkre meg rá kell hagyni. Ha melléd áll, akkor menj komótosan, úgyis rájön, hogy nem azért húzott el mellőled, mert pocsék autód van, hanem mert te normális vagy és eszerint is vezetsz.

2013. júl. 24. 15:24
 10/15 anonim ***** válasza:
9-es, szerintem sok lealázás úgy születik, hogy az erősebbik autóban ülő fél nem tud a versenyről. :) Neki az a normál tempó, közben meg mellette valaki vicsorogva padlózik egy 1.3-1,6-os szörnyeteget, aki aztán büszkén meséli, éppen mit gyorsult le.
2013. júl. 24. 16:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!