Hitellel terhelt autó vásárlása? HELP
Kinéztem egy autót, amit tetszik, beszéltem az eladóval majd kiderült, hogy az autó hitellel terhelt. Az eladó állítása szerint foglaló/előleg letétele után ő rendezi a teljes hiteltartozást. Mire érdemes, kell figyelni ilyen esetben? Hogy zajlik egy hitellel terhelt autó adás vétele? A vásárlást kizárólag KP-ben szeretném, hitelátvállalás nem játszik.
Várom a segítségeteket! Köszi.
Én alaposan körbejárnám...először is, ha valami sumák van, akkor átíráskor úgyis nyilatkozni kell...akár egy nullás igazolás a banktól, akár egy csekk, vagy ügyvédi ellenjegyzés, stb...de úgy, hogy ő megigéri, az marhára kevés...
bizonyítsd a komoly vásárlási szándékod, ő befizeti, aztán lehet kötni a szerződést. vigyázz, mert pontos adatokat kérnek a kormányhivatalban, nem lehet kavarni..
Ja, ha mégis átvállalod a hitelt, akkor előbb irány a bank, és ott egy komoly tortúra..
hagynám a francba, kivéve, ha marhajó az autó...olyannal még nem találkoztam.
Köszi a választ.
Hitelátvállalás kizáró ok, KP-ban szeretném megvenni. Természetesen mindenről szerződés lenne kötve, nem pedig úgy, hogy megígéri, hogy kifizeti aztán lesz ami lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!