Minden Honda CBR 125 4 utemu?
Figyelt kérdés
Lehet kicsit hulye kerdes de eddig ezt szurtem le ..... hogy igen.2013. júl. 24. 00:17
2/9 anonim válasza:
Megnyugodhatsz, jól működik a szűrőd :D
3/9 A kérdező kommentje:
es kb mekkora lenne a fogyasztasa .... legtobbet egyedul jarnek .... es hath szeretem huzni a gazt viszont jo lenne ha mondjuk 2 szemelyel ell erne a 110- et :P
2013. júl. 24. 15:26
4/9 anonim válasza:
2 személlyel egész biztosan nem fog tudni menni 110-et utazóba, maximum végsebességbe, de még ez is kétséges...
Egy 125-ös 4T motornak az utazója 1 személlyel 80-90 km/h között van, a végsebessége pedig 120-130 km/h.
A fogyasztása 3 liter körüli, ami egyáltalán nem sok.
5/9 A kérdező kommentje:
es mennyire kifizetodo tuningolni?? Olyan 2-3 evet tervezek ezzel a motorral ... es talaltam a neten egy 166 ccm szettet .... es kerestem is hozza uj hajtokart,fotengelyt.... van-e meg mas is amit ki kell cserelni ha beepitem ezt a Kit-et?
2013. júl. 25. 19:06
6/9 anonim válasza:
Tunningolni? Semennyire....
Drága lesz, állandó problémák lesznek vele és sosem fogja a befektetett pénz tükrözni a teljesítménynövekedést.
7/9 A kérdező kommentje:
koszonom a gyors valaszokat .. 3 evet vezettem egy Yamaha Jog-ot :P ... es nagyon szerettem :D iden vezethettem az egyik osztalytarsam 600-as cross motorjat :D azota gondolokozok nagyobb es valtos motorban ... szerintetek elegedet leszek a CBR alitolagos sovany telyesitmenyevel ????
2013. júl. 25. 20:43
9/9 anonim válasza:
Elégedett leszel vele - 1 szezonig. De ha 250-est vagy 400-ast vennél akkor is egy szezon után vágynál a nagyobbra. Egész addig, amíg rá nem jössz, hogy már mindenen ültél és egy 1100-as busa a városban semmivel sem jobb, mint egy 125-ös cbr.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!