700 km-en 5 literes átlagfogyasztás jónak számít?
Figyelt kérdés
1 db 22 éves (21 éve forgalomba helyezve) 1,4-es benzines 44 kW-os Opel Astra F hatchback-em van, az ötajtós változat. A minap kíváncsiságból teletankoltam (50 literes a tankja ha jól tudom, a Corsa-é 45, már mint a második generációsé), majd városi és országúti körülmények között - ez utóbbin szerpentin is volt bőven - 2-3 személlyel megtettem összesen 700 km-t. Városban 30-50, országúton 80-100 km/h sebességgel közlekedtem, kivéve természetesen a szerpentines részeken. Mikor hazaértem a túráról a mutató elérte a legalsó gerezdet a jelzésnél és kicsivel a piros sáv felett volt. Nem tudtam, h a pirosnál még mennyi van benne, nem szoktam addig leengedni sohasem, így teletankoltam újra és 35 liter benzin ment bele. Ezek szerint a piros jelzésnél közel 15 liter még van benne?2013. júl. 23. 18:41
11/13 anonim válasza:
Az autó korához képest és ahhoz képest hogy benzines, nem rossz szerintem ez a fogyasztás.
Nekem egy 1.7-es dízel 74 kW-os Opel Astra H hatchback-em van és az produkál ilyet. De ez természetesen jóval újabb.
12/13 anonim válasza:
Na es? En meg elmentem atlagban 1100 kilometert 50-55 liter gazolajjal, nehol padlozva 160-nal minimum 150 kg raksulyal. Es??? A penztarcam oult neki mert 6.1 volt a norma, es havi 4000-ret elmentem. Ennyit az 1.6-os HDI motorrol.
13/13 anonim válasza:
Ez a kérdés inkább dicsekvés lenne.
De szerintem hazudsz! És ezzel saját magadnak is hazudol. Vagy rosszul számoltál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!