Kiro113 kérdése:
2013-ban meg éri simsont venni?
Figyelt kérdés
Ez lenne az első motorom de fater aszt mondta hogy egy robogó jobb lenne meg kérdeztem miért aszt mondta mert az nincs 30 éves.Halgasak rá?és vegyek robogót?2013. júl. 23. 17:59
11/20 anonim válasza:
Jobban jársz egy fürge robogóval.
12/20 anonim válasza:
"Elég az 50 -es, nem kell egyből 125-ös kezdésnek. "póstás" mz -vel már szakíthatsz 140-el és tanulásra nem kell ekkora tempó. "
Milyen mz-vel szakítasz te 140-et???
(max szakadékban:) )
13/20 anonim válasza:
# 12
Jó lesz az szűk 100-110-nek is...:)
14/20 csacsi2 válasza:
Tudom miről beszélek, szakmám és saját tuning...
15/20 anonim válasza:
csacsi2: Ez nekem szólt? Lemaradtam önmagamtól is.
16/20 anonim válasza:
13#
Jaja
Pont ezért kérdeztem :)
17/20 csacsi2 válasza:
erre értem:
100-110 -el egyetértek egy gyári motor nem visz többet, de az is sok annak aki először ül motoron (csak hogy maradjunk a témánál). 130-140 -et csak erős tuningal (sűrü főtengelycserével) viszi, de nem lehetetlen kihozni belőle, szerencsére jól tuningolhatóak a keletnémet motorok.
18/20 anonim válasza:
250-essel lehet húzni 130-135-ig. (bontatlan blokkos ETZ, 86-ból, 25e km... vadiújan: fater)
20/20 anonim válasza:
énis mikor motor vásárlás előtt álltam, a szüleim nagyon robogóra akartak rábeszélni, mert hogy fiatalabb, modernebb, szebb, kényelmesebb, stb, de nem halgattam rájuk, szerencsémre :) fele annyi pénzért vettem egy simsont mint egy robogó, és bátran merem állitani, hogy 6x többet ér mint bármelyik aerox, vagy sr50 .. :) fél éve hajtom, és semmi komoly baja nem volt, fillérekért lehet javitani, és valóban egyszerű, ahogy előttem is mondták.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!