2013-ban meg éri simsont venni?
Simson mellett nem áll semmi csak a rajongás, de ha igazán motorozni akarsz és nem leb*szásokat kapni az úton, akkor még egy 125ös robogó is jobb, az 50-es motorok a világ legértelmetlenebb találmányai amit nem is értem miért gyártanak, jó Olaszországban kultúrája van, de itt nincsen Milánói mentalitás..
Attól függ hogy később mennyire szeretnél nagyobb motorra ülni, egy robogóval csak közlekedést szokod meg, viszont a váltós 125ösök-től már sokat tanulhatsz.
Mivel még fiatal lehetsz ezért ha mégis 50-est vennél akkor ajánlott egy váltós.
Elég az 50 -es, nem kell egyből 125-ös kezdésnek. "póstás" mz -vel már szakíthatsz 140-el és tanulásra nem kell ekkora tempó. Én nem vagyok Simpson fan, csak jó motor a tanulásra, mivel a kérdést kező motoros tette fel így semmiféleképpen nem ajánlom a nagyobb motort sem a robogót!Először vezetni kell megtanulni a járművet (erre nem jó a robogó), hogy forgalomban már ne arra kelljen figyelni!
Nem csak a váltás miatt nem ajánlom a robogót, de azt nem lehet érezni és először rá kell érezni a motorra, bedölés ,fékezés,ívek,gyorsítás (nyomaték),súly, stabilitás, útviszonyok...
Motorozásnak semmi köze az éghajlathoz (bár jeges úton nem a legegyszerűbb).
Mondja már meg nekem valaki, hogy mi az a SimPson?
Nem inkább Simson lenne az??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!